elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa reparteix material per a previndre el contagi per covid entre els menors de 16 anys

Moncofa reparteix material per a previndre el contagi per covid entre els menors de 16 anys
  • Wences Alós: “Volem ajudar a frenar l’expansió de la malaltia en el poble ara que s’està agreujant”

L’Ajuntament de Moncofa està procedint estos dies al repartiment de material sanitari per a previndre el contagi per covid als xiquets entre 3 i 16 anys de la localitat. D’aquesta forma, l’equip de govern que dirigeix Wences Alós Valls pretén ajudar a controlar de la millor manera possible l’expansió d’esta pandèmia, que s’ha agreujat l’últim mes.

Així, tal com ha explicat l’alcalde, “durant este dilluns i dimarts hem començat l’entrega de material de prevenció. Als més menuts els estem entregant el material sanitari en el CEIP Avel·lí Corma, en el municipi, i als que no siguen alumnes de l’escola, els l’entregarem dijous i divendres d’esta setmana i dilluns i dimarts de la que ve en la primera planta de l’Ajuntament”.

Wences Alós Valls ha indicat que “des de l’Ajuntament de Moncofa, igual que a finals de l’any passat vam repartir lots covid en tots els establiments oberts al públic, ara distribuirem lots de productes per a protegir-se contra el contagi per covid a tots els xiquets empadronats en el municipi, des dels 3 fins als 16 anys inclusivament”.

L’alcalde de Moncofa ha insistit que “el nostre objectiu és ajudar a frenar l’expansió dels contagis per covid a Moncofa, tenint en compte a mé a més que encara hi ha veïns que no estan vacunats i volem tractar d’ajudar a reduir la despesa en material de prevenció del contagi a moltes famílies que tenen més difícil arribar a final de mes. Des de l’equip de govern estem al costat dels veïns de la localitat i tractem d’anar per davant en prevenció i ajuda als ciutadans en la lluita contra la pandèmia”.

Ana Gracia, regidora d’Educació i responsable d’este programa, ha assenyalat que “el lot està compost per 10 mascaretes quirúrgiques, una botella de 75 mil·lilitres de desinfectant de superfície, una botella de 5 mil·lilitres de gel hidroalcohòlic per a poder dur damunt i una altra botella de 500 mil·lilitres de gel hidroalcohòlic. Tot açò ho estem entregant en unes bosses que inclouen un recordatori que recalca que la prevenció és la millor protecció #AmbPrudència”.

Ja va repartir material preventiu als comerços abans de Nadal

Cal recordar que, a mitjans desembre, l’Ajuntament de Moncofa va repartir lots covid en comerços i establiments ubicats en el municipi per a ajudar a previndre el contagi del coronavirus durant la campanya de Nadal, en què es preveia un augment de moviment social i d’assistència als comerços del poble per a realitzar les compres per a les festes.

L’equip de govern de Moncofa, des del començament de la pandèmia fa ja quasi dos anys, ha anat sumant iniciatives encaminades a donar suport al sector dels autònoms i els comerciants, que són dels més castigats per la crisi provocada per esta malaltia.

Pujar