1 de desembre de 2020 1/12/20

Moncofa renova el parc de l'antic càmping

Moncofa renova el parc de l'antic càmping - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Moncofa renova el parc de l'antic càmping - (foto 2)
  Moncofa renova el parc de l'antic càmping - (foto 3)
  Moncofa renova el parc de l'antic càmping - (foto 4)
  Moncofa renova el parc de l'antic càmping - (foto 5)

  L'Ajuntament de Moncofa ha executat la millora integral de diversos parcs infantils, emplaçats en el nucli urbà i a la platja, amb la finalitat de dotar-los d'un aire renovat.

  La principal actuació ha tingut lloc al parc de l'antic càmping el qual ha sigut totalment renovat instal·lant també sòl continu, amb la inclusió d'imatges infantils. Els jocs existents han sigut substituïts per jocs inclusius i un gran vaixell pirata que farà les delícies dels més menuts.

  Entre els canvis que experimentaran estes infraestructures d'ús infantil es troba el canvi de ferm, que ha passat a ser de sòl continu, ja que al ser un material més fort comportarà una major resistència i durabilitat. Concretament els espais inclosos en este pla de renovació són el parc situat en l'antic càmping, el de Pedra Roja i el del camí Vilavella.

  Finalitzat el pla de millora de parcs infantils de l'any 2018, un altre dels parcs que ha sigut objecte de condicionament és el situat en la zona del camí Vilavella ja que estes instal·lacions es trobaven en molt mal estat. Ara s'ha canviat el ferm i s'han rehabilitat els elements destinats a l'entreteniment dels xiquets i xiquetes.

  El regidor d'Obres i Serveis, Pedro Sales, va manifestar que "amb este pla de millora de parcs infantils, sumat al d'anys anteriors, la localitat disposarà d'espais totalment renovats i recuperats per a l'oci dels nostres menuts. Arrere queden els anys on el manteniment d'aquestes infraestructures era nul". Així mateix, assegura que "ja s'està treballant en el pla de millora dels parcs infantils de cara a l'exercici 2019".

  Pujar