elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa presenta ‘Paleontologia’, la nova exposició de Amat Bellés a la Sala Maria Sorolla

Moncofa presenta ‘Paleontologia’, la nova exposició de Amat Bellés a la Sala Maria Sorolla
  • Després de l´èxit de la mostra de Manolo Antolí i Alex Alemany, continua la rica programació cultural a la Platja de Moncofa

MÉS FOTOS
Moncofa presenta ‘Paleontologia’, la nova exposició de Amat Bellés a la Sala Maria Sorolla - (foto 2)

L'Ajuntament de Moncofa continua amb la rica programació cultural d'aquest estiu a la platja, i divendres que ve 21 d'agost començarà l'exposició ‘Paleontologia’, la nova exposició de Amat Bellés a la Sala d'Exposicions María Sorolla. Amb aquesta mostra de primer nivell, el consistori torna a posicionar aquest espai cultural com a important dinamitzador de l'activitat cultural i turística en el districte marítim del municipi. Després de les reeixides exposicions de l'alcoià Manolo Antolí i d'Álex Alemany, continuarà aquesta atractiva proposada de Amat Bellés per a concloure la programació d'estiu en aquest espai cultural. Tres noms artístics de primer nivell que aporten el seu talent a una oferta expositiva de gran qualitat que ha promogut l'Ajuntament en aquest espai.

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha animat a “aprofitar els últims dies de l'exposició d'Álex Alemany i a gaudir a partir d'aquest pròxim divendres de l'última exposició de l'estiu, amb un altre nom de primer nivell com és Amat Bellés. És un autèntic privilegi haver pogut oferir aquesta programació a Moncofa, és molt d'esforç el que especialment aquest estiu s'ha realitzat per a poder fer-lo possible i agraïsc a totes les persones que han treballat per a fer-ho realitat. El públic ha respost, i amb totes les mesures de prevenció, han anat visitant aquesta sala, ara amb Amat Bellés estem convençuts que eixa convocatòria es repetirà per a posar el millor fermall a un estiu cultural de primer ordre a Moncofa”.

Cal recordar que la sala d'exposicions María Sorolla està situada en el primer pis de l'Edifici de Turisme en la plaça Ruiz Picasso en Platja de Moncofa. L'horari d'obertura serà de dimarts a diumenge de 19.00 a 21.00 hores, i l'exposició es mantindrà fins al 6 de setembre.

Pujar