elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa presenta ‘L’art com a catarsi’, la nova exposició d’Àlex Alemany a la Sala Maria Sorolla

Moncofa presenta ‘L’art com a catarsi’, la nova exposició d’Àlex Alemany a la Sala Maria Sorolla
  • Després de l’èxit de la mostra de Manolo Antolí, continua la rica programació cultural este estiu a la platja de Moncofa

L'Ajuntament de Moncofa continua amb la rica programació cultural d'este estiu a la platja, i el pròxim divendres 31 de juliol començarà l'exposició ‘L'art com a catarsi’ d'Àlex Alemany a la Sala d'Exposicions Maria Sorolla. Amb esta nova exposició, el consistori torna a posicionar este espai cultural de primer ordre com a important dinamitzador de l'activitat cultural i turística en el districte marítim del municipi. Després de la reeixida mostra de l'alcoià Manolo Antolí, continuarà esta atractiva exposició d'Àlex Alemany per a concloure posteriorment la programació amb Amat Bellés. Tres noms artístics de primer nivell que aportaran el seu talent per a una oferta expositiva de gran qualitat en este espai cultural.

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha animat a “aprofitar els últims dies de l'exposició de Manolo Antolí i a gaudir a partir del divendres d'Àlex Alemany. És un autèntic privilegi comptar amb esta mena d'exposicions de primer nivell i agraïsc a totes les persones que han treballat per a fer-ho possible”.

En este sentit, ha assegurat que “des de l'Ajuntament ens esforcem per mantindre opcions culturals de primer nivell en un estiu atípic i complicat com este”.

Tal com destaca la llicenciada en Història de l'Art María Hernández – Reinoso d'esta exposició, “les imatges, en les quals els somnis es fan realitat en l'obra d'Àlex Alemany ens serviran per a introduir-nos en un diàleg, en el qual l'artista i els seus llenços s'abstrauen en pura harmonia”.

Cal recordar que la Sala d'Exposicions Maria Sorolla està situada en el primer pis de l'edifici de Turisme en la plaça Ruiz Picasso a la platja de Moncofa. L'horari d'obertura serà de dimarts a diumenge de 19.00 a 21.00 hores.

Pujar