elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa presenta en Fitur les seues bondats turístiques amb un vídeo 360°

Moncofa presenta en Fitur les seues bondats turístiques amb un vídeo 360°
  • Wences Alós Valls: “Aquest estiu Moncofa tornarà a ser una mar d'activitats”

L'Ajuntament de Moncofa presenta en Fitur aquest any dos innovadors vídeos de promoció del municipi amb l'objectiu de consolidar-se com un destí de turisme familiar per a tots els públics. Aquesta serà la principal novetat dins de l'oferta que oferisca en la Fira Internacional del Turisme que se celebrarà a Madrid del 19 al 23 de gener.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha explicat que “Moncofa presenta en Fitur dos vídeos de promoció del municipi. D'una banda un vídeo en 2D i un altre en 3D que permet navegar a l'usuari perquè tinga la sensació de moure's surant sobre la nostra població i fins i tot sobre la mar Mediterrània”.

El vídeo 2D té música en versió original, obra de Droman Rècords de Sagunt.

Però, a més, l'alcalde de Moncofa ha indicat que “d'altra banda, l'any 2022 serà l'any en què Moncofa torne a ser una mar d'activitats. Ja tenim previst que la volta dels esdeveniments pels quals som coneguts, i que ens han caracteritzat els últims anys per a ser un referent en el turisme familiar i on totes les persones poden passar-s'ho bé. Seran unes activitats adaptades a aquesta realitat de la pandèmia que encara estem vivint, però l'experiència d'aquests dos últims anys ens ha demostrat que la vida ha de continuar i el descans, l'oci i l'entreteniment continuen sent fonamentals per a tots”.

L'Ajuntament de Moncofa, a més, també vol posar en valor i destacar tots els espais oberts de què disposa i que s'han recuperat en els últims anys, com són les zones verdes, espais naturals, com la sendera blava i la zona al costat del riu, les quals estan a la disposició dels turistes garantint-los la màxima seguretat sanitària. Wences Alós Valls, ha insistit que “reforçarem la promoció de la nostra oferta d'oci, tot això sense oblidar que el nostre gran valor i reclam turístic són les quatre platges que tenim amb bandera blava i espais naturals com a reclam d'aquells turistes que també vulguen gaudir d'espais tranquils a cel obert”.

Pujar