23 de novembre de 2019 23/11/19

Moncofa ofereix tres cursos gratuïts per a fomentar l’ocupació

  L’Ajuntament de Moncofa amb la Diputació de Castelló, dins de l’Estratègia Provincial per al Foment de l’Ocupació, l’Emprenedoria i la Promoció Econòmica per a l’exercici 2016 durà a terme tres cursos gratuïts per al foment de la inserció laboral i el foment de l’ocupació a través de las xarxes socials.

  Concretament els cursos ofertats són “Como conseguir y superar con éxito una entrevista personal”, “Redes Sociales y Empleo” i “Crea tu videocurrículum y promociónate”. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web i presencialment en el registre de l’Ajuntament.

  Segons el regidor de Personal, Jose Mª Andrés: “Dins de les accions de l’equip de govern, una de les prioritats és el foment de l’ocupació per a les persones desocupades, per la qual cosa ens hem acollit a l’Estratègia Provincial per al Foment de l’Ocupació de la Diputació de Castelló, i durem a terme tres cursos gratuïts per a fomentar la inserció laboral i la utilització de les xarxes socials per a trobar una faena, i és també una mostra de col·laboració entre les distintes administracions”.

  ocultar
  Moncofa ofereix tres cursos gratuïts per a fomentar l’ocupació
  Pujar