elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa millora l´oferta de salut amb nous elements biosaludables a la platja Estanyol

Moncofa millora l´oferta de salut amb nous elements biosaludables a la platja Estanyol
  • Aquests quatre elements s´han situat en una zona de parc i se sumen als ja instal·lats recentment a la platja Masbó

MÉS FOTOS
Moncofa millora l´oferta de salut amb nous elements biosaludables a la platja Estanyol - (foto 2)

Moncofa millora la seua oferta de salut i esport per a persones majors amb la instal·lació de quatre elements biosaludables a l'entorn de la platja del Estanyol. Amb això, l'Ajuntament millora la zona del parc del Pícnic amb la creació d'aquest entorn que està recuperant i suma aquesta actuació a la recent instal·lació d'una àrea biosaludable a la platja Masbó.

L'alcalde, Wences Alós Valls, ha explicat que “són xicotetes actuacions que estem realitzant de forma continuada per a millorar la qualitat de vida dels nostres majors en un entorn natural ideal com són les nostres platges”.

En aqueix sentit, ha recalcat que “A Moncofa tenim un entorn natural de primer ordre que hem de potenciar. Així ho fem des de l'Ajuntament, millorant els serveis i equipaments que acompanyen a les nostres platges. Els hàbits saludables i esportius estan afortunadament més presents en la rutina diària de les persones majors, i promovem aqueixa millora d'hàbits de vida en un entorn com aquest”.

Cal assenyalar que amb la instal·lació d'aquests elements l'Ajuntament respon a les peticions de l'Associació de Veïns del Sector C de Moncofa.

Pujar