elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa té en marxa dos tallers d’ocupació, un d’ells destinat a dones

Moncofa té en marxa dos tallers d’ocupació, un d’ells destinat a dones
  • Amb una inversió de més de 754.000 euros, 30 persones es beneficien d’este programa en especialitats de jardineria i obra

L'Ajuntament de Moncofa ha posat en marxa en el municipi per primera vegada un taller d'ocupació per a dones, que compta amb una subvenció del Servei Valencià d'Ocupació (LABORA) a través de fons europeus de 251.354,40 euros, i del qual s'estan beneficiant un total de 10 dones desocupades de la localitat.

Així mateix també s'ha posat en marxa un altre taller, concretament un taller d'ocupació per a majors de 25 anys, que compta en este cas amb una subvenció del Servei Valencià d'Ocupació (LABORA) a través de fons europeus de 502.708,80 euros, i del qual s'estan beneficiant un total de 20 persones desocupades de la localitat.

De manera que l'alcalde, Wences Alós, i el regidor de Polítiques d'Ocupació, José María Andrés, han visitat recentment l'alumnat i el personal directiu i docent dels dos tallers, per a conéixer de primera mà el treball que des del mes de desembre passat estan realitzant.

Estos tallers tindran tots dos una duració d'un any i també contemplen la contractació de cinc persones més que formen l'equip directiu i docent.

Al respecte, el regidor d'Ocupació, José María Andrés, assenyala que “enguany Moncofa compta amb dos programes per a l'ocupació, de fet tots estos tallers i programes d'ocupació permeten que el nostre municipi tinga una taxa de desocupació més baixa que la mitjana provincial i autonòmica. Des de l'Ajuntament s'està treballant en el desenvolupament d'estos programes amb l'objectiu de fomentar l'ocupació i la millora de l'ocupabilitat”.

Pujar