elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa llança “Visit Moncofa”, un nou perfil en Facebook

Moncofa llança “Visit Moncofa”, un nou perfil en Facebook

    Apostant per un turisme diversificat i amb el fi de donar a conéixer l'àmplia oferta turística que Moncofa està programant dins de la campanya MONCOFA MAR D'ACTIVITATS, s'ha creat el nou perfil en xarxes socials denominat VISIT MONCOFA per a potenciar el coneixement del que la zona ofereix en la gran varietat de contingut.

    D'esta manera, s'amplia a la "nomenclatura internacional" que cada vegada més s'està posicionant, d'ací que en poc més d'una setmana des de la seua eixida haja aconseguit més de 600 seguidors en facebook, esperant en breu aplegar a prop de 1.000 usuaris.

    Cal mencionar que esta temporada Moncofa oferirà una de les programacions més potents dels últims temps, amb activitats de tot tipus per a tota classe de públic apostant per marques de prestigi que veuen en Moncofa un gran potencial turístic.
    La difusió de les activitats del programa Moncofa Mar d'Activitats ja es realitza a través del servei de Whatsapp "Moncofa Connecta". Servei de whatsapp municipal que no només informa de l'oferta cultural i lúdica del municipi sinó també d'ofertes d'ocupació, bans i qualsevol altra informació de caràcter municipal.

    Pujar