elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa instal·la una webcam a la platja com a reclam turístic

Moncofa instal·la una webcam a la platja com a reclam turístic
  • José Luis Isach: “L’hem instal·lat en un lloc molt reconeixible per a garantir la millor promoció turística”

L'Ajuntament de Moncofa ha instal·lat una càmera web a la platja del municipi per a facilitar que qualsevol persona puga veure la platja, les condicions climatològiques en temps real i que, a més, siga un reclam per a atraure l'interés de turistes potencials. Qualsevol persona pot accedir a les imatges a través de l'enllaç que apareix en la pantalla inicial de moncofa.com o en l'enllaç directe 95.120.250.107/video2.mjpg.

José Luis Isach, regidor d'Innovació i Noves Tecnologies, ha explicat que “és una eina molt útil com a servei per als veïns però, també, com a element d'atracció turística del municipi. Hem instal·lat esta webcam en la plaça Ruiz Picasso per ser un lloc molt recognoscible de Moncofa, precisament per a garantir la millor promoció de les platges de la localitat”.

Cal tindre en compte que molts municipis turístics utilitzen este tipus de càmeres per a facilitar que tots els visitants i els turistes potencials puguen accedir a imatges de les platges en temps real i fidelitzar-les amb la finalitat d’elegir un lloc per a gaudir les vacances.

L'equip de govern que dirigeix Wences Alós Valls porta molts anys treballant per a fer de Moncofa un municipi més atractiu turísticament parlant, per la qual cosa defensa tant la neteja, com els serveis i la qualitat de les platges. Gràcies a això, enguany va aconseguir que la bandera blava onege en les quatre platges de Moncofa: el Grau, l’Estanyol, Masbó i Pedra Roja. D'esta manera, l'Ajuntament de Moncofa compleix l’objectiu d'oferir els millors recursos mediambientals perquè els comerciants i el sector turístic del municipi tinguen el millor reclam este estiu. A més d'un Sender Blau, el del Belcarie, que ha anat millorant progressivament des de la seua creació.

A més, el municipi de Moncofa va ser triat enguany per la Generalitat perquè exercira d'amfitrió en l'acte de lliurament de les banderes Qualitur 2021, que distingeixen aquells municipis que aposten per oferir serveis de qualitat a les seues platges.

Les banderes Qualitur són un reconeixement a l'esforç del sector turístic i els ajuntaments costaners per impulsar la qualitat. A través de la bandera Qualitur, Turisme Comunitat Valenciana transmet als turistes i usuaris de les platges de la Comunitat la neteja de les aigües i les arenes, així com els serveis higiènics i zones d'esplai i oci que incrementen la sensació de confort de l'usuari.

La bandera Qualitur és el reconeixement al treball diari que es realitza des dels diferents consistoris perquè el litoral siga sinònim d'excel·lència turística entesa com la integració de tres conceptes: qualitat, medi ambient i accessibilitat.

Pujar