elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FITUR 2022

Moncofa impulsa en Fitur la seua oferta familiar, d'activitats i platja

Moncofa
Moncofa
  • La localitat castellonenca posa en valor els seus espais oberts, les zones verdes, la sendera blava i les quatre platges amb banderes blaves

Moncofa acudeix a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) amb una oferta de sol i platja, però també de naturalesa i activitats per a gaudir en família.

Així, aquesta localitat castellonenca es promocionarà del 19 al 23 de gener com una mar d'activitat i projectarà vídeos en 2D i 3D per a conéixer Moncofa i el seu ric i extens patrimoni a vista d'ocell.

Platja de Moncofa
Platja de Moncofa

Moncofa Tour Virtual 360º

Amb aquest projecte Moncofa pretén millorar el coneixement dels espais turístics. La millora de les visualitzacions dels llocs d'interés i les alternatives d'oci, naturalesa, rutes i patrimoni contribueixen a la promoció i dinamització turística de la localitat, facilitant la geolocalització visual i accessibilitat als diferents recursos turístics de la localitat, donant la possibilitat de conéixer espais emblemàtics com els antics depòsits subterranis d'aigua.

Moncofa, una mar d’activitats

“Volem que Moncofa siga aquest 2022 també una mar d'activitats com hem fet en els últims anys, que ens ha caracteritzat per ser un turisme familiar on totes les persones el poden passar bé”, ha assegurat l'alcalde, Wences Alós Valls. “Perquè si alguna cosa ens han ensenyat aquests dos últims anys és que la vida ha de continuar. El descans i l'entreteniment són fonamentals”.

Això sí, seran activitats adaptades a la pandèmia, assenyala el primer edil. 

Per això, Moncofa posarà en valor els espais oberts que disposa la localitat, com a zones verdes, la sendera blava. “Volem que els turistes coneguen els nostres espais oberts, zones molt àmplies que els permetran gaudir amb plena seguretat”, ha afegit Alós Valls.

Quatre platges amb banderes blaves

Moncofa compta amb quatre platges amb banderes blaves, la qual cosa reconeix el bon estat, servei i la qualitat de les seues aigües. Es tracta de les platges del Grau, L’Estanyol, Masbó i Pedra Roja.

Per a Alós Valls aquest reconeixement “és un aval de qualitat per a les nostres platges i un estímul per a atraure a més visitants al municipi”. A més, aquest reconeixement suposa un estímul i una ajuda als comerciants i xicotets empresaris disposen de més recursos per a millorar les seues vendes i ingressos.

 

Pujar