elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa garanteix la qualitat i la seguretat de les platges este estiu en aconseguir quatre banderes blaves

Moncofa garanteix la qualitat i la seguretat de les platges este estiu en aconseguir quatre banderes blaves
  • L'intens treball de l'Ajuntament ha permés renovar este reconeixement que ajudarà a tot el sector turístic

MÉS FOTOS
Moncofa garanteix la qualitat i la seguretat de les platges este estiu en aconseguir quatre banderes blaves - (foto 2)

L'Ajuntament de Moncofa garantirà este estiu que les platges tindran la major qualitat i disposaran de les millors mesures de seguretat en aconseguir sumar fins a quatre banderes blaves i un sender blau europeu. Així es va reconéixer ahir durant la presentació dels guardons, en la qual es va anunciar esta distinció per a les platges del Grau, l'Estanyol, Masbó i Pedra Roja, així com per al Sender Blau del Belcaire.

L'alcalde, Wences Alós Valls, ha celebrat que “ens continuem mantenint en el TOP dels reconeixements europeus, l'intens treball que hem fet tots a l'Ajuntament ens ha permés aconseguir este reconeixement”. Esta era una prioritat per a ajudar a tot el sector turístic del municipi este estiu, molt necessitat d'estímuls per a superar els efectes que el coronavirus està provocant en el sector, especialment.

Alós ha anat més enllà en explicar que “este era un dels nostres grans objectius per a ajudar a recuperar-se no sols les empreses vinculades al turisme, sinó a tot el teixit econòmic del municipi, que directament i indirectament viu del turisme”.

L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), promotora d'esta iniciativa d'àmbit europeu, va fer públiques ahir estes distincions, que confirmen que la bona faena desenvolupada per l'Ajuntament de Moncofa des de 2015, ha permés passar de dues banderes blaves a cinc reconeixements europeus. Per a això, ha tingut en compte tant la qualitat de les aigües, com de la ribera, així com la neteja i les mesures de seguretat que compleixen les platges de Moncofa.

L'alcalde ha posat l'accent que, malgrat això, “no ens relaxarem, sinó que incidirem a mantindre les mesures de control, així com de prevenció, distanciament social i aforament a les platges" per a reduir riscos davant de la pandèmia. Per a això mantindrà actiu el dispositiu desplegat a Moncofa per a controlar-la.

Pujar