elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa exhibeix dos bous salvatges en la segona tarde taurina de les festes de Sant Antoni

Moncofa exhibeix dos bous salvatges en la segona tarde taurina de les festes de Sant Antoni
  • Els carrers s'han omplert de molts veïns de la localitat i també de poblacions properes que tenien moltes ganes de celebrar la recuperació dels tradicionals "bous a al carrer"

Galeria de fotos
Moncofa - Sant Antoni 2021 - Bou cerril
Moncofa - Sant Antoni 2021 - Bou cerril
MÉS FOTOS
Moncofa exhibeix dos bous salvatges en la segona tarde taurina de les festes de Sant Antoni - (foto 2)
Moncofa exhibeix dos bous salvatges en la segona tarde taurina de les festes de Sant Antoni - (foto 3)
Moncofa exhibeix dos bous salvatges en la segona tarde taurina de les festes de Sant Antoni - (foto 4)

Després de més d'un any sense poder gaudir de les festes tradicionals dels municipis valencians van tornant a poc a poc a la normalitat. Com en el cas de Moncofa, que el passat 9 d`Octubre començava les celebracions en honor a Sant Antoni.

Els carrers s'han omplert de molts veïns de la localitat i també de poblacions properes que tenien moltes ganes de celebrar la recuperació dels tradicionals "bous a al carrer". Una festivitat que ha tornat amb força als carrers de la Comunitat Valenciana, i que ja compta amb al voltant de 50 actes programats en diferents municipis valencians.

Aquest dimecres 13 d'octubre, els moncofins van gaudir de tres espectacles taurins. A la tarda començaven amb un bou cerril de la ramaderia de Jaralta, seguit d'un bou cerril de la ramaderia d'Antonio Bañuelos. Després, els assistents van poder delectar-se amb les vaquetes de Javier Tàrrega 'El Gall' de Moncofa.

I per finalitzar el dia, a les 23:30 hores arribava el torn de l'bou cerril embolat, una de les tradicions més antigues i seguides d'aquesta localitat.

Així, entre el 9 i el 16 d'octubre es deixaran anar 06:00 "bous a al carrer" a Moncofa, tres d'ells embolats, a més d'altres dues activitats amb vaques per celebrar les festes de Sant Antoni 2021, tot això en el recinte tradicional que discorre pels carrers de centre de la localitat.

Durant aquests dies, la població podrà gaudir de més de 40 activitats pensades per al públic de totes les edats les que es desenvoluparan en diferents zones del municipi.

Programa taurí


El programa taurí per a Sant Antoni és el següent:

Dijous 14 d'octubre

  • 18:00 hores. Vaquetes de Javier Tàrrega 'El Gall' de Moncofa.

Divendres 15 d'octubre

  • 18:00 hores. Vaquetes de Vicente Benavent.

Dissabte 16 d'octubre

  • 18:00 hores. Bou brau de la ramaderia de La Finestra del Port.
  • 18:30 hores. Bou brau de la ramaderia Porta de Sant Llorenç.
  • 23:30 hores. Bou brau embolat.
Pujar