elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa doblega les beques per al transport d'estudiants i amplia els beneficiaris

Moncofa doblega les beques per al transport d'estudiants i amplia els beneficiaris
  • S'han destinat 40.000 euros i es beneficiaran 108 alumnes

L'Ajuntament de Moncofa ha fet lliurament de les beques de transport per als alumnes de la localitat que estudien fora del municipi. Enguany s'ha doblegat la quantitat pressupostada, passant de 20.000 a 40.000 euros, la qual cosa ha permès incrementar la quantia que percep cada estudiant.

S'han beneficiat els estudiants que cursen Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat, Formació Professional de Grau Mitjà, Educació Superior (ensenyament universitari i Formació Professional de Grau Superior), i estudis en el Conservatori Professional de Música i Dansa.

El suport econòmic podia ser de fins a 300 euros per als estudiants que acudeixen a centres de La Plana Baixa (1 punt), de fins a 450 per als quals cursen els seus estudis en centres de la província (1,5 punts) i de fins a 600 per als quals es desplacen fora de Castelló (2 punts).

L'increment de la partida pressupostària ha possibilitat que dins de la comarca l'ajuda mitjana sigui de 270,27€, a la província de 405,40€ i fora d'ella de 540€. Així mateix s'ha incrementat el nombre de beneficiaris passant de 90 a 108.

La regidora d'Educació, Arantxa Igual, ha valorat la mesura com molt positiva “ja que permet als nostres estudiants continuar formant-se més enllà dels recursos econòmics de les seves famílies. Sabem que els desplaçaments sempre suposen una despesa important i és per això que, després de rebre la petició d'aquestes ajudes, ens vam posar a treballar, les convoquem i enguany hem doblegat la seua dotació econòmica”. D'aquestes beques es beneficien estudiants entre 12 i 25 anys.

Pujar