elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa consulta a través de les xarxes socials la tipografia per al Museu d'Història i Etnologia

Moncofa consulta a través de les xarxes socials la tipografia per al Museu d'Història i Etnologia
  • Els veïns de Moncofa podran triar l'opció que més els agrade fins al 7 de desembre

L’Ajuntament de Moncofa té previst obrir pròximament un museu d’història i etnologia de la localitat, un nou recurs cultural que podrà ser gaudit tant pels veïns i veïnes del municipi com pels milers de turistes que la visiten cada any. Així, el nou espai permetrà aproximar-se als orígens, la cultura i les tradicions de Moncofa.

El consistori ha volgut fer partícip a la ciutadania en la selecció de la tipografia que s’utilitzarà en el nom del museu. Per això, ha obert un procés de consulta a través de les xarxes socials, on els participants podran triar quina és la tipografia que més els agrada i definir així l’estil de les lletres que marcaran la identitat d’este nou espai museístic. Els participants podran deixar els seus likes fins al dilluns a les 13.00 h, i aquella tipografia que aconseguisca més suport popular serà la seleccionada.

Per a l'alcalde de la localitat, Wences Alós Valls “l'obertura del Museu d'Història i Etimologia de Moncofa (MHIEM) serà un gran esdeveniment, resultat del treball de molta gent: tallers d'ocupació, empreses de la localitat, tècnics, aportacions dels veïns i ara, la població que vulga participar en l'elecció de la tipografia del nom.”

L’Ajuntament de Moncofa anima a tots i totes a la participació, a través de la seua pàgina oficial de Facebook @ajuntamentdemoncofa.

Pujar