elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa consolida l'ocupació amb la indústria ceràmica i turística

Moncofa consolida l'ocupació amb la indústria ceràmica i turística
  • El municipi baixa la barrera del 10%, la segona millor situació d'ocupació de l'última dècada

MÉS FOTOS
Moncofa consolida l'ocupació amb la indústria ceràmica i turística - (foto 2)

L'Ajuntament de Moncofa celebra que la taxa d'atur en el municipi haja tornat a baixar de la taxa del 10%, fet que s’aconsegueix per segona vegada en l'última dècada. Les dades oficials certifiquen que la taxa d'atur registrat en el municipi durant el mes de novembre es va reduir fins al 9,36 %.

Cal tindre en compte que l'equip de govern de Moncofa està treballant intensament no solament perquè baixe la taxa de desocupació en el municipi, sinó perquè ho faça malgrat estar pujant el padró municipal any rere any. Això significa que hi ha moltíssima més gent treballant al poble que fa huit anys, quan Wences Alós Valls va accedir a l'alcaldia de Moncofa.

Wences Alós Valls ha explicat que “ens trobem actualment en la segona millor situació de l'ocupació en l'última dècada gràcies que hem fet de l'atracció de la indústria ceràmica un punt important per a crear llocs de treball. A més a més, les ocupacions generades per la indústria turística són cada vegada més i, a més, també són contractes cada vegada de més llarga duració, consolidant llocs de treball de més qualitat”.

Les últimes dades oficials de l'evolució de l'atur a Moncofa certifiquen que el municipi està amb ràtios d'atur per davall tant de la mitjana provincial com de la mitjana nacional, malgrat el moment tan complicat que està patint el sector de l'agricultura, que és tan important per a l'economia del poble.

La capacitat d'atracció de l'ocupació d'este equip de govern ha provocat també un important augment del cens de la població durant els últims anys.

Pujar