elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa confia que la infermera escolar comence a treballar a l'octubre

Arxiu
Arxiu
  MÉS FOTOS
  Moncofa confia que la infermera escolar comence a treballar a l'octubre - (foto 2)

  L'Ajuntament de Moncofa està a l'espera de rebre de la Generalitat Valenciana la competència impròpia per a contractar, per al curs 2020-2021, una infermera escolar per al CEIP Avel·lí Corma, un col·legi amb 500 xiquets matriculats. Aquest recurs ja existeix en municipis com Onda, Segorbe i Benicàssim.

  La regidora d'Educació de Moncofa, Ana Gracia, ha explicat que “la infermera escolar exercirà les funcions d'educadora sanitària per a ensenyar als alumnes com asseure's, hàbits alimentaris saludables, com llavar-se les dents i, ara amb el covid, com llavar-se i desinfectar-se les mans; a més de realitzar cursos de primers auxilis per als pares”.

  Per a l'edil, “és una figura fonamental perquè suposa una tranquil·litat per als pares al saber que compten amb una professional en el centre amb coneixements suficients per a ensenyar hàbits i primers auxilis fonamentals per a la vida de les persones”. I, “esperem que estiga amb nosaltres a partir del 18 d'octubre”, ha continuat.

  El col·legi d'infantil i primària Avel·lí Corma ha habilitat un dels magatzems que es van construir l'any passat com a aula covid, “en la qual col·locarem una llitera perquè la infermera escolar puga donar les classes a alumnes i pares”.

  Ana Gracia ha assegurat que “estem convençuts que aquest servei serà un gran valor afegit a l'educació dels nostres fills, i esperem que la Generalitat Valenciana atenga la nostra petició com més prompte millor”.

  Pujar