elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa, en bloc, en defensa de la citricultura

Moncofa, en bloc, en defensa de la citricultura
  MÉS FOTOS
  Moncofa, en bloc, en defensa de la citricultura - (foto 2)

  La totalitat de forces polítiques i les cooperatives de la localitat han eixit de forma conjunta en defensa de la dignitat del llaurador i mostrar així el malestar amb les decisions de la Unió Europea en relació a l’entrada de cítrics de Sud-àfrica, i amb les institucions que tenen competències agrícoles davant de la falta d’ajudes i suport.

  Esta acció s’ha escenificat mitjançant la col·locació d’una pancarta en el balcó de l’Ajuntament que diu: “El llaurador valencià exigix a Europa el respecte i la dignitat que el nostre treball mereix” i serveix com a tret d’eixida a la recollida de firmes en defensa del sector en la localitat.

  Un text en defensa de la citricultura valenciana i que ha estat consensuat amb la Unió de Llauradors i la FEPAC. En el document es demana la rescissió de l’acord de l’Associació Econòmica firmat per la Unió Europea i sis països de la Comunitat de Països d’Àfrica del Sud (per contemplar la reducció fins a la desaparició d’aranzels aplicables a taronges) a més a més de sol·licitar el reforç de les mesures de defensa fitosanitàries davant de plagues provinents d’altres països i l’increment de les ajudes a la contractació d’assegurances agràries.

   

   

  Pujar