elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa acollirà demà dimecres l’entrega de les banderes Qualitur 2021

  • Wences Alós: “És un reconeixement al nostre treball que la Generalitat ens haja triat per a exercir d’amfitrions”

Moncofa ha sigut triat enguany per la Generalitat perquè exercisca d'amfitrió en l'acte de lliurament de les Banderes Qualitur 2021, que distingeixen aquells municipis que aposten per oferir serveis de qualitat a les platges. L'acte se celebrarà dimecres a les 10.30 hores a la platja de Moncofa, on es procedirà a l'hissat de la bandera i el lliurament de les distincions a un total de 10 municipis de la província de Castelló.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha explicat que “el que hàgem sigut designats per la Generalitat per a acollir este lliurament de guardons és un reconeixement al treball intens que fa l'Ajuntament per oferir serveis turístics de qualitat i, especialment, buscar l'excel·lència tant en la neteja com en els serveis que ofereix a les platges tant als veïns i veïnes com a les desenes de milers de visitants que les visiten cada estiu. Estem molts anys fent un treball molt intens, amb inversions importants, per a distingir-nos per la qualitat davant tanta oferta turística que hi ha en el litoral mediterrani”.

L'acte de lliurament de les banderes Qualitur 2021 tindrà lloc este dimecres 23 de juny a les 10.30 a la platja de Moncofa. Concretament, se celebrarà a la sala d'exposicions María Sorolla de la Tourist Info de Moncofa, on l'alcalde,. Wences Alós Valls, exercirà d'amfitrió i el presidirà Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme de la Generalitat Valenciana.

Les banderes Qualitur són un reconeixement a l'esforç del sector turístic i als ajuntaments costaners per impulsar la qualitat. A través de la Bandera Qualitur, Turisme Comunitat Valenciana transmet als turistes i usuaris de les platges de la Comunitat la neteja de les aigües i les arenes, així com els serveis higiènics i zones d'esplai i oci que incrementen la sensació de confort de l'usuari.

La Bandera Qualitur és el reconeixement al treball diari que es realitza des dels diferents consistoris perquè el litoral siga sinònim d'excel·lència turística entesa com la integració de tres conceptes: qualitat, medi ambient i accessibilitat.

Quatre banderes blaves acompanyen a les banderes de Qualitur de la Generalitat

Cal recordar que el treball de l'Ajuntament de Moncofa per aconseguir l'excel·lència a les seues platges és tal, que enguany la bandera blava tornarà a onejar en les quatre platges de Moncofa: el Grau, l’Estanyol, Masbó i Pedra Roja. D'esta manera, l'Ajuntament de Moncofa ha complit amb el seu objectiu d'oferir els millors recursos mediambientals perquè els comerciants i el sector turístic del municipi tinguen el millor reclam este estiu.

Pujar