elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

María Murria, pròxima reina de les festes de Moncofa: “És una experiència que porte des de molt xicoteta esperant”

María Murria, pròxima reina de les festes de Moncofa: “És una experiència que porte des de molt xicoteta esperant”
  • El divendres 8 de juliol María començarà a representar al poble de Moncofa durant el següent any

María Murria serà la pròxima reina de les festes de Moncofa. La jove de 18 anys serà la reina entrant durant el sis-centé aniversari de les festes de Santa Maria Magdalena a Moncofa.
María ha assegurat a elperiodic.com que per a ella és tot un “orgull i honor” representar al poble de Moncofa. A més, ha afirmat que “és una experiència que porte des de molt xicoteta esperant”.
 
Enguany la Cort d’Honor estarà formada per la reina, tres dames; Laura Ángel, Irene Rosell i Alba Viller, i per dos cavallers, Ángel Dembilio i Sergio Uriel. Tots junts retran homenatge a la Santa en multitud de processons i esdeveniments, entre els quals destaca el desembarcament de Santa Maria Magdalena. Un acte que visiten nombrosos turistes de tota la Comunitat Valenciana.
 
La pròxima reina de Moncofa anima a totes les joves a participar en aquestes festes culturals i recomana que “visquen aquestes festes des de xicotetes, ja que és el que ha fet que tinga un sentiment tan fort”.
Així mateix, María anima a tots els veïns, punts als moncoferos com als de voltant, a “gaudir les festes” tant com ella, ja que, com diu “són per a tots”.

Pujar