elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'estiu continua a Moncofa

L'estiu continua a Moncofa

  Arriba el mes de setembre i a Moncofa continuen celebrant l'estiu amb magnificència. Despres de gaudir d'una amplia programació d'activitats durant els mesos de juliol i agost, per a l'inici del curs escolar l'Ajuntament ha preparat un cartell de cites per a fer més amena la volta a la rutina dels seus veïns i visitants.

  Així, si t'acostes a Moncofa durant els pròxims dies i fins al dia 15 podràs gaudir des d'exposicions i jornades gastronòmiques fins a activitats pensades per als més xicotets i cites musicals per a posar-li banda sonora al teu dia lliure.

  En el que a mostres es refereix, la sala d'exposicions María Sorolla acull fins diumenge que ve 8 de setembre la mostra del pintor Cale Carratalà i la seua obra “Anotacions de Tanzània” amb la qual busca demostrar al públic la seua fèrria inquietud per indagar en els íntims camins que uneixen art i naturalesa. A més, a la Sala d'exposicions Plenamar podràs trobar l'obra d'Antonio-Leiva presentada sota el títol ‘Llum i color en Aquarel·la’, la qual obri les seues portes el divendres 6 i es podrà visitar fins al 12 de setembre.

  Però si el que cerques és un pla amb un toc més gastronòmic, et recomanem que et passes per les IV Jornades Gastronòmiques de l'arròs i la paella. Aquestes jornades se celebraran a Moncofa fins al 15 de setembre i faran les delícies a tots els seus visitants amb un plat tan típic com és l'arròs.

  A més, pensant en aquelles famílies amb integrants més xicotets s'han inclòs dues cites amb un to més infantil: seran els diumenges 8 i 15 de setembre, quan en la zona de l'ermita s'instal·larà un parc infantil. Pren nota i acosta't a partir de les 17.30 hores.

  El ritme arribara a la localitat castellonenca a partir del dissabte 7 de setembre i de la mà del rock. Aquesta prevista la celebració del concert ‘Rocksteins Band’ en la plaça Els Cucs a partir de les 23 hores. Una trobada on la música i els balls segur que no faltaran.

  Finalment, però no menys important, Moncofa proposa descobrir l'encant cultural i patrimonial de la zona a llum de la lluna amb una ruta que eixirà des de l'ermita a les 23 hores aquest divendres 6 de setembre.

  Un amplie ventall d'oportunitats per a allargar una mica més els dies d'estiu, i gaudir dels encants que amaga la Comunitat Valenciana.

  Pujar