elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L´Ajuntament reparteix 150 lots anti Covid-19 als comerços de Moncofa per a ajudar-los en el seu dia a dia

L´Ajuntament reparteix 150 lots anti Covid-19 als comerços de Moncofa per a ajudar-los en el seu dia a dia
  • El consistori reforça el seu suport al comerç local com a dinamitzador de l´economia i ocupación del municipi

L'Ajuntament de Moncofa ha començat ja a repartir els 150 lots de material anti Covid-19 que distribuirà entre tots els comerços de Moncofa per a ajudar-los en el seu funcionament diari adaptat a les circumstàncies de la ‘nova normalitat’. Amb aquesta iniciativa, el consistori reforça el seu suport al comerç local com a dinamitzador de l'economia i l'ús del municipi.

La regidor de Comerç, Mª Dolores Alós, i la regidor de Sanitat, Mª Carmen Ferri, han participat en el repartiment d'aquests lots de l'Ajuntament. “Volem ajudar, i fer-ho amb mesures reals”, ha assegurat la regidor Alós. “El comerç local és el cor de l'activitat diària en el nostre municipi, i no deixarem passar ni una oportunitat per a ajudar-lo en tot el que puguem”.

Per part seua, la regidor Ferri ha indicat que “el comportament del comerç local de Moncofa està sent exemplar. Som testimonis de com s'han esforçat per adaptar el funcionament dels seus establiments a aquestes noves circumstàncies que dicta la malaltia, i tot esforç que puguem fer des de l'Ajuntament per a ajudar-los és poc”.

Cal tindre en compte que cada lot de material anti Covid-19 de l'Ajuntament per al comerç local consta de dos envasos de hidroalcohol de 500 ml. amb dispensador, dos envasos de desinfectant de 750 ml, dos paquets de guants de nitril, 5 litres de desinfectant i dues màscares reutilitzables amb el lema ‘Comerç de Moncofa’. Rebran el lot tots els establiments comercials de Moncofa, siga com siga la seua activitat.

Cal recordar que el suport de l'Ajuntament de Moncofa al comerç local ha sigut constant especialment en aquests mesos de pandèmia, amb l'articulació de les ajudes a autònoms afectats per la Covid-19, que podran cobrar entre 200 i 400 euros d'ajudes per mes d'afecció entre març i juliol de 2020, l'articulació de diverses campanyes de promoció i suport, la fira d'estiu, així com la pròxima publicació d'una ordenança de comerç local per a poder realitzar de manera conjunta amb l'Ajuntament acciones com a sortejos i concursos.

Pujar