elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L´Ajuntament de Moncofa repartirà mascaretes homologades a les famílies en risc d´exclusió social

L´Ajuntament de Moncofa repartirà mascaretes homologades a les famílies en risc d´exclusió social
  • El consistori realitzarà esta entrega coincidint amb el repartiment de menjar de Banc d´Aliments el 26 i 27 d´octubre

L'Ajuntament de Moncofa repartirà mascaretes homologades els dies 26 i 27 d'octubre coincidint amb el repartiment d'aliments que té previst realitzar el Banc d'Aliments a persones en risc d'exclusió social del municipi. Amb això, el consistori torna a posar de manifest l'esforç que està realitzant per a dotar dels màxims recursos a la població per a afrontar la crisi sanitària generada per la covid-19.

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha assegurat que “treballem per a eixir endavant d'esta situació greu, i en esta eixida no ens deixarem a ningú pel camí, eixirem junts d'esta crisi, i continuarem ajudant a tots els veïns, especialment els que compten amb més dificultats econòmiques per a comprar el material bàsic de protecció”.

La regidora de Serveis Socials i Dependència, Mª Teresa Alemany Rios, ha explicat per la seua part que “estem bolcant els nostres recursos en la prevenció, atenent a tots els col·lectius més vulnerables del nostre municipi per a ajudar a eixir junts d’esta situació amb la mínima afecció possible. Per això, a totes les famílies que vinguen a recollir els aliments els entregarem estes mascaretes homologades”.

Pujar