elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Moncofa reforça la prevenció i distribuirà 14.000 mascaretes entre tots els veïns

L’Ajuntament de Moncofa reforça la prevenció i distribuirà 14.000 mascaretes entre tots els veïns
  • El consistori iniciarà el repartiment d’una mascareta quirúrgica i una KN95 per habitant

L'Ajuntament de Moncofa ha adquirit amb recursos propis 15.000 mascaretes que distribuirà de manera massiva en els pròxims dies entre tots els veïns i veïnes per a evitar el contagi del Covid-19 i minimitzar l'impacte d'esta pandèmia en el municipi. Així, el consistori iniciarà el repartiment esta mateixa setmana a l'espera de les 7.000 mascaretes que va encarregar a la Diputació de Castelló. Esta setmana l'Ajuntament ha rebut 8.000 mascaretes quirúrgiques que unides a diverses comandes de mascaretes KN95 començaran a ser distribuïdes entre totes les persones empadronades en la població.

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “cada veí i veïna de Moncofa rebrà del seu Ajuntament dues mascaretes, una d'elles quirúrgica i l'altra del model KN95. Assumim amb recursos propis de l'Ajuntament la compra de totes estes mascaretes perquè la nostra prioritat és la salut dels nostres veïns i veïnes. En un moment en el qual tots estem posant tot de la nostra part per anar tornant gradualment a una nova normalitat, estic convençut que este material els serà de molta ajuda”.

En eixe sentit, Alós Valls ha recordat que “la complicada situació econòmica que travessen moltes famílies de Moncofa a causa d'esta crisi sanitària fa que estiguem pensant cada dia en noves iniciatives que ajuden a superar la situació i a esmorteir en la mesura que siga possible les nefastes conseqüències”.

L'Ajuntament de Moncofa ha elaborat lots per habitatge amb este material de protecció que distribuirà ‘porta a porta’ a través de Correus a totes les persones empadronades en el municipi.

Actuació integral contra la crisi del Covid-19

Amb el repartiment massiu de mascaretes, l'Ajuntament de Moncofa fa un pas més en l’actuació integral contra la crisi del Covid-19. Cal tindre en compte que el consistori ja ha repartit més de 1000 mascaretes KN95 als treballadors a l'eixida del municipi, als col·lectius de risc i cuidadors de persones dependents.

Adquisicions de material que s'han realitzat al mateix temps que s'ha reforçat el servei de neteja i desinfecció, l'habilitació d'un alberg per a persones sense sostre, el reforç de la Policia Local, o el servei de farmàcia hospitalària i la compra a domicili.

En la part econòmica, l'Ajuntament està treballant en la implantació d'un pla integral de reactivació per a ajudar a esmorteir les conseqüències econòmiques tant per a les famílies com per als autònoms, i petites i mitjanes empreses.

Pujar