elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Moncofa protesta per l’atenció al públic en l’ambulatori mèdic

L’Ajuntament de Moncofa protesta per l’atenció al públic en l’ambulatori mèdic
  • L’alcalde, Wences Alós Valls, ha sol·licitat una reunió amb els responsables del servei que presta la Conselleria de Sanitat

  • “Ja ens vam reunir fa tres anys i seguim igual, cap ciutadà mereix este tracte, i menys en un servei tan important com és la sanitat”

L’Ajuntament de Moncofa protesta per l’atenció al públic que es presta en l’ambulatori mèdic del municipi. Així, l'alcalde, Wences Alós Valls, ha sol·licitat una reunió amb el gerent del Departament de Salut de l'Hospital La Plana, Miguel Rovira, i la cap de la Zona Bàsica de Nules, Maria Dolores Mechó, per a presentar-los les constants queixes que rep l'Ajuntament per la mala atenció al públic en la recepció de l'ambulatori local, unes instal·lacions que gestiona la Conselleria de Sanitat com a única administració competent en matèria de sanitat.

Alós Valls ha explicat que “des de l'Ajuntament ja ens vam reunir amb els representants de la Conselleria fa tres anys per este mateix tema i en tot este temps no ha canviat res. Des de llavors hem estat traslladant constantment les queixes continuades que ens arriben. Demanem que se solucione este problema d'una vegada perquè cap ciutadà mereix este mal tracte per part de l'Administració, en cap servei, i menys encara en el cas de la sanitat”.

I és que, segons ha indicat l’alcalde, les queixes que rep l'Ajuntament de Moncofa pel tracte que dispensen alguns de l'administració de l'ambulatori són contínues i, encara que la gran majoria es tramiten en el centre mèdic, també hi ha un gran nombre que es presenten a l'ajuntament, a causa de les reticències que mostren els propis zeladors a recollir-les.

“Aquestes reclamacions expressen queixes sobre una mala atenció, males maneres i mal tracte als pacients, especialment a les persones més majors que són especialment vulnerables. L'Ajuntament de Moncofa no es fa el sord respecte d’estes queixes com sí que sembla fer la Generalitat, i per descomptat que no cessarem fins que este greu problema se solucione”.

Des de l'Ajuntament també es lamenta que el gran esforç que realitzen tots els sanitaris en l'actual lluita contra el COVID-19 es veja entelat pel tracte que algunes administratives donen als pacients.

Per a la regidora de Sanitat, Mari Carmen Ferri, “la situació no ha millorat, volem que la Generalitat ens escolte i resolga el problema. Perquè si sempre és important la millor atenció en la nostra sanitat pública, més ho és especialment en esta situació tan greu que estem vivint davant la covid-19, en què qualsevol descuit pot ser letal”.

Pujar