elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Moncofa obri el termini d’inscripció per als xiquets i xiquetes del municipi a l’Escola d’Estiu

L’Ajuntament de Moncofa obri el termini d’inscripció per als xiquets i xiquetes del municipi a l’Escola d’Estiu
  • Mª Teresa Alemany: “Apostem per un servei de qualitat, per a ajudar més famílies a conciliar la vida laboral i familiar”

L'Ajuntament de Moncofa ha obert hui dimecres el termini de preinscripció per a apuntar-se a l'Escola d’Estiu d'este estiu de 2023. L'objectiu d'esta activitat organitzada per l'equip de govern que dirigeix Wences Alós Valls és ajudar a conciliar la vida laboral i familiar durant l'estiu especialment dels pares i mares que viuen al poble, encara que també d'aquelles famílies que tenen la seua segona residència en el municipi.

L'Escola d’Estiu és impulsada per l'equip de govern de Moncofa any rere any per a facilitar la conciliació familiar i laboral durant el període de les vacances escolars. També busca dotar a la infància del municipi d'un temps lliure educatiu de qualitat, fomentant valors socials, educatius, personals, tolerants i de respecte a través d'un oci saludable.

El període de funcionament de l'Escola d’Estiu abasta des de l'última setmana de juny fins a la segona quinzena d'agost, amb tres opcions disponibles, de les quals les famílies podran optar a totes o a una d'elles, en funció de les seues necessitats. Al juny seran els dies des de el 26 al 30; al juliol des del dia 3 fins al 31, i a l'agost des del dia 1 fins al 14. En totes les opcions l'horari d'activitats serà de 9 a 13.00 hores, encara que a partir de les 8 hores ja es podrà disposar del servei d'escoleta matinera perquè les famílies que hagen d'anar a treballar puguen deixar els fills i filles en el CEIP Científic Avel•lí Corma.

Mª Teresa Alemany, regidora de Joventut i Serveis Socials, ha assenyalat que “una prioritat és oferir un servei de qualitat i professionalització, perquè els nostres menors d'edat gaudisquen d'un temps lliure educatiu i saludable, garantint i oferint a les famílies una alternativa segura per a la conciliació de la vida laboral i familiar”.

La preinscripció està oberta del 24 de maig al 1 de juny

Per a inscriure's i donar preferència a les famílies empadronades en el municipi, el procediment serà el següent: primer hi haurà un període de preinscripció des de hui 24 de maig fins al 1 de juny. En este període i a través d'un enllaç habilitat en la pàgina web de l'Ajuntament, les famílies podran sol·licitar les opcions que desitgen, sense realitzar cap pagament.

En finalitzar este termini, es publicarà un llistat d'admissió el dia 5 de juny, i una llista d'espera, si fora necessari, en la web de l'Ajuntament i en el Telegram MoncofaConnecta, atesos els següents criteris d'admissió: primer empadronats/des en el municipi; segon els/les xiquets/es no empadronats, però el pare/mare que ostenta la custòdia sí que ho està i durant l'activitat es troba amb ell/ella, i en tercer lloc els no empadronats.

A partir d'este moment, i sempre que el xiquet o xiqueta aparega en el llistat d'admissió, es podrà procedir a la matrícula, del 6 al 14 de juny, formalitzant-se el pagament de l'activitat a través del Departament de Recaptació situat a la Casa de la Cultura o bé en la mateixa web de l'Ajuntament, per mitjà de la passarel·la de pagament, “Preu Públic Escoletes”, i entregant el justificant amb la resta de la documentació, a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana o per la seu electrònica.

L'Ajuntament de Moncofa ha programat una reunió informativa el dia 14 de juny a les 17 hores a la Casa de la Cultura amb familiars que hagen inscrit els menors. De totes maneres, també disposen d'un telèfon de contacte per a sol·licitar informació, en el 650081966, i en el correu electrònic joventut@moncofa.com.

Pujar