elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Moncofa manté en a penes 12 dies el període mitjà de pagament a proveïdors al tancament de 2022

L’Ajuntament de Moncofa manté en a penes 12 dies el període mitjà de pagament a proveïdors al tancament de 2022
  • Wences Alós Valls: “És fonamental que els nostres proveïdors i autònoms cobren prompte i tinguen liquidesa”

L'Ajuntament de Moncofa manté uns espectaculars ràtios d'eficàcia en la gestió, com ho confirma el fet que mantinga en tot just 12 dies el període mitjà de pagament als seus proveïdors. L'equip de govern municipal que dirigeix Wences Alós Valls aconsegueix d'esta manera, de la mà dels funcionaris del consistori, assumir els seus compromisos d'una manera molt àgil després d'assumir la responsabilitat del govern municipal fa ja quasi huit anys.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha assegurat que “és fonamental que els nostres proveïdors i autònoms cobren prompte i que no els generem cap problema de liquiditat, com els passava amb governs anteriors”.

L'alcalde de Moncofa ha incidit que “amb esta manera de ser eficaços en la gestió i l'administració municipal estem ajudant el xicotet empresariat i autònoms, la majoria del poble, a cobrar ràpid les seues factures i alleujar-los els problemes de liquiditat en un moment tan complicat”.

L’alcalde ha resolt el deute de 8,8 milions que va rebre en herència

Cal recordar que l'Ajuntament de Moncofa es troba en una situació financera envejable després que Wences Alós Valls assumira fa huit anys un consistori pràcticament en fallida, amb un deute de més de 8,8 milions d'euros de l'anterior equip de govern.

Des de 2015, l'actual alcalde de Moncofa ha amortitzat el deute històric amb les entitats financeres i ha reduït a zero el deute municipal. Este esforç per sanejar els comptes municipals ha sigut un èxit tal que li ha permés escometre una reducció històrica dels impostos municipals, especialment de l'IBI, i ha implantat nous serveis i ha potenciat els ja existents.

“A principis de la dècada passada moltes empreses i autònoms locals estaven contra les cordes per l'impagament de l'Ajuntament, vam solucionar eixa situació i en els últims anys som una de les institucions que més ràpidament paguem”, assegura Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa.

Pujar