elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Moncofa inaugura divendres una exposició conjunta denominada ‘Living Vilafamés’

L’Ajuntament de Moncofa inaugura divendres una exposició conjunta denominada ‘Living Vilafamés’
  • La mostra de Samuel Bayarri, Amparo Domínguez, Jesús Llopis i Claudia de Vilafamés estarà oberta en la Sala Maria Sorolla fins al 31 de juliol

L'Ajuntament de Moncofa inaugurarà divendres la tercera exposició de les programades esta temporada d'estiu a la sala Maria Sorolla. Es tracta d'una exposició conjunta, denominada ‘Living Vilafamés’, que engloba peces dels reconeguts artistes Samuel Bayari, Amparo Domínguez, Jesús Llopis i Claudia de Vilafamés, i que estarà exposada des del divendres 15 fins al 31 de juliol.

La mostra pictòrica s'inaugurarà divendres a les 19 hores en la planta superior de l'edifici de l'Oficina de Turisme, localitzada a la plaça Ruiz Picasso de la platja de Moncofa. Esta és la tercera exposició que s'inaugura esta temporada després de les protagonitzades per Juan Ripollés i per Francisca Lita i forma part de la intensa programació d'oci i cultura impulsada per l'equip de govern sota la marca “Moncofa, una Mar d’Activitats”.

Wences Alós Valls, alcalde de Moncofa, ha assegurat que “Moncofa torna a ser una Mar d'Activitats, tant en el que té a veure amb la dinamització cultural, vinculada a l'oci com la incentivació del consum en els comerços i en els bars i restaurants no sols de la platja, sinó de tot el terme municipal. Per això, hem fet una important aposta per crear activitats i promocionar experiències que permeten als veïns i veïnes gaudir i comprar sense eixir del municipi, així com atraure visitants no sols del nostre entorn, sinó de tota la Comunitat Valenciana. Per tot això, és molt important promoure activitats culturals de primer nivell pensant tant en els veïns i veïnes del poble, com en visitants amb activitats atractives, sobretot a l'estiu”.

D'altra banda, cal tindre en compte que Francisca Lita ha donat una de les seues obres a l'Ajuntament de Moncofa, perquè forme part del seu patrimoni i de la qual podran beneficiar-se tots els veïns i veïnes de la localitat.

Pujar