elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L´Ajuntament de Moncofa impulsa el XIV Certamen de Narrativa Col·legi Avel·lí Corma

L´Ajuntament de Moncofa impulsa el XIV Certamen de Narrativa Col·legi Avel·lí Corma
  • La iniciativa cultural es dirigeix enguany als alumnes de 3r i 4t de Primària de l’escola Avel·lí Corma

L'Ajuntament de Moncofa impulsa el XIV Certamen de Narrativa Col·legi Avel·lí Corma que ja ha començat en el municipi i es desenvoluparà durant els mesos de gener i febrer. Amb això, esta veterana iniciativa es consolida com un recurs consolidat per a motivar la creació narrativa dels xiquets i xiquetes de Moncofa que podran participar a més en les quatre classes paral·leles del Taller de Narrativa del certamen, que en esta ocasió s'impartiran als cursos de 3r i 4t de Primària.

La regidora de Cultura, Ana Gracia, ha explicat que “l'objectiu és treballar sobretot l'aspecte creatiu, jocs de desenvolupament de la imaginació, el diàleg i sempre busquem treballar el format del còmic i la descripció. És una iniciativa que té molt bon acolliment entre els nostres xiquets i que creiem que és molt positiva per a contribuir al seu millor desenvolupament.

En eixe sentit, i referint-se a l'actual situació amb la còvid-19, la regidora ha assegurat que “a cada moment anirem avaluant la situació i ens anirem adaptant amb les condicions necessàries per a garantir la màxima precaució. Així, estem valorant retardar el lliurament de premis a una data en la qual puguem realitzar-la amb total seguretat”.

Pujar