elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L´Ajuntament de Moncofa entrega agendes i portaentrepans als alumnes de l’Avel·lí Corma

L´Ajuntament de Moncofa entrega agendes i portaentrepans als alumnes de l’Avel·lí Corma
  • El consistori destina diverses actuacions des d´Educació o Igualtat per a contribuir al millor inici de curs escolar 2020/2021

L'Ajuntament de Moncofa ha fet lliurament de 500 portaentrepans i 400 agendes escolars als alumnes del col·legi Avel·lí Corma com a part del treball per a contribuir al bon funcionament del curs escolar 2020/2021. Així amb sengles actuacions articulades des de la Regidoria d'Igualtat i des de la d'Educació respectivament, el consistori torna a bolcar els seus recursos en el millor inici de curs escolar en estes circumstàncies marcades per la prevenció de la covid-19.

L'alcalde, Wences Alós Valls, ha explicat que “són recursos i actuacions que sumen, que ajuden al fet que els nostres fills comencen el curs motivats, amb l'alegria de recuperar la seua rutina i el seu aprenentatge escolar”.

En eixe sentit, Alós Valls ha recordat que “des de l'Ajuntament estem treballant braç a braç amb l’escola per a ajudar en tot el que podem perquè aquesta tornada siga la millor i més segura per als nostres xiquets i xiquetes. Hem doblat el servei de neteja amb desinfeccions contínues, també desinfectem les entrades de les guarderies, hem donat material de protecció a l'institut de Nules, i continuarem fent nous passos com este que hem formalitzat hui amb el lliurament d'agendes i les fundes d’entrepans per a continuar ajudant, perquè tot esforç suma”.

La regidora d'Educació, Ana Gracia, ha incidit a més que “enguany per precaució no els hem entregat les agendes als xiquets, sinó que serà el centre el que les distribuïsca. Però tots els xiquets i xiquetes de primària de l’escola tindran la seua agenda per a iniciar el curs amb la millor de les il·lusions i motivacions”.

Per part seua, Mª Dolores Alós, la regidora d'Igualtat, ha explicat que “els portaentrepans formen part de la campanya ‘Si ens eduques igual, serem iguals’ que estem duent a terme des de l'Ajuntament i amb l'objectiu d'incidir en els valors d'igualtat, de respecte entre adolescents de diferent gènere. Continuem treballant, com a part també del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere amb estes accions que tan importants són per a continuar educant en valors, respecte i igualtat entre els nostres joves”.

Pujar