elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Moncofa distribuirà 2 mascaretes reutilitzables als xiquets de 3 a 14 anys empadronats

L'Ajuntament de Moncofa distribuirà 2 mascaretes reutilitzables als xiquets de 3 a 14 anys empadronats
  • Alós Valls: “Estem al costat dels nostres veïns i volem ser-los útils en esta gradual volta a una nova normalitat”

L'Ajuntament de Moncofa reforça la prevenció en el municipi i distribuirà mascaretes a tots els xiquets de 3 a 14 anys. El consistori iniciarà el repartiment de dues mascaretes higièniques reutilitzables per cada xiquet per tal  d'ajudar les famílies a reprendre la seua activitat d'acord amb les mesures d'higiene adequades a les diferents fases de desescalada.

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “des de l'Ajuntament estem aportant recursos i materials als veïns per a ajudar-los a reprendre la seua activitat de la forma més adequada i senzilla. Estes mascaretes se sumen a les milers que ja hem distribuït de manera massiva a tota la ciutadania”.

En eixe sentit, Alós Valls ha incidit que “assumim amb recursos propis de l'Ajuntament la compra de totes estes mascaretes perquè la nostra prioritat és la salut dels nostres veïns. En un moment en el qual tots estem posant tot de la nostra part per anar tornant gradualment a una nova normalitat, estic convençut que este material els serà de molta ajuda”.

Cal tindre en compte que en el municipi hi ha 323 xiquets i xiquetes de 3 a 7 anys i 473 de 8 a 14 anys, per tant l'Ajuntament distribuirà 1.592 màscares. El repartiment d'estes mascaretes infantils es durà a terme en el mercat de Moncofa, de dilluns a divendres durant la setmana vinent.

El repartiment es realitzarà en el Mercat Municipal, de 10 h a 13 h, en funció de la primera lletra del cognom dels xiquets però es recolliran per un adult en funció de la següent taula:

Dilluns 1 de juny: xiquets/es el primer cognom dels quals comence des de la A a la C.

Dimarts 2 de juny: xiquets/es el primer cognom dels quals comence des de la D a la G.

Dimecres 3 de juny: xiquets/es el primer cognom dels quals comence des de la h a la M.

Dijous 4 de juny: xiquets/es el primer cognom dels quals comence des de la N a la R.

Divendres 5 de juny: xiquets/es el primer cognom dels quals comence des de la S a la Z.

En breu també es realitzarà un altre repartiment extraordinari de mascaretes reutilitzables a tots els usuaris del Banc d'Aliments, com a sector més desafavorit i amb majors dificultats econòmiques per a l'adquisició d'este element de protecció.

Pujar