elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L´Ajuntament de Moncofa es bolca a ajudar a la tornada al col·legi més segura en l´Avel·lí Corma

L´Ajuntament de Moncofa es bolca a ajudar a la tornada al col·legi més segura en l´Avel·lí Corma
  • EL consistori duplicarà el servei de neteja amb un nou torn en el centre i en les noves aules de l´Escola Matinera

L'Ajuntament de Moncofa intensificarà la neteja i desinfecció del col·legi Avel·lí Corma durant tot el curs escolar com a part de la seua actuació de prevenció anti Covid-19. Així, el consistori doblegarà el servei de neteja en el centre ampliant aquest servei diari a un segon torn a les 11.30 hores per a tornar a desinfectar tots els vàters, lavabos, poms de les portes i passamans de les escales com a zones comunes del centre amb més risc de contagi. A més, també es desinfectaran diàriament les zones d'entrades al centre a més de les zones d'entrades en les dues guarderies de Moncofa.

La regidora d'Educació, Ana Gracia, ha explicat que “activarem tots els recursos a l'abast de l'Ajuntament per a ajudar al fet que les famílies de Moncofa comencen aquest curs escolar amb les màximes garanties de seguretat per als seus fills. Sabem que l'educació no és la nostra competència, però ajudarem en tot el que siga a la nostra mà per a propiciar les millors condicions per a la volta al col·legi dels xiquets i xiquetes de Moncofa”.

En aqueix sentit, la regidora ha anunciat que “a més, estem a l'espera que Conselleria ens aprove la competència impròpia per a poder incloure el servei d'Infermeria Escolar al col·legi, i així poder atendre els seus 500 alumnes i més de 40 mestres”.

Reforç de neteja també en la Escola de la Música

L'Ajuntament de Moncofa ampliarà també la neteja a les dues noves aules per a la Escola Matinera que estan situades en l'edifici de la Escola de la Música.

Segons ha informat l'edil, “l'AMPA es va posar en contacte amb l'Ajuntament per a demanar-nos si podrien utilitzar-les. De manera immediata, des de l'Ajuntament ens vam posar en contacte amb la SUM Santa Cecília per a informar-los i quadrar horaris, ja que la neteja ha de fer-se dues vegades al dia. Farem una a primera hora del matí perquè els xiquets i xiquetes de la matinera ho tinguen net i desinfectat, i una altra a la fi del matí perquè els alumnes de l'escola de la música també ho gaudisquen en perfectes condicions de neteja i desinfecció”.

Pujar