elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L´Ajuntament llança una campanya de sensibilització anti Covid-19 entre els joves de Moncofa

L´Ajuntament llança una campanya de sensibilització anti Covid-19 entre els joves de Moncofa
  • El consistori distribueix cartells i triptics amb missatges de conscienciació per al cumpliment de les normes de seguretat

  • Alós Valls: “És una part fonamental de la nostra població, perqué no sols perilla la seua salut sinó que poden ser transmissors fatals de la malaltia per a familiars i entorn”

L´Ajuntament de Moncofa ha llançat aquest cap de setmana una campanya de conscienciació i sensibilització específicament dirigida als joves del municipi pel compliment de les principals normes de seguretat anti Covid-19. Amb el lema ‘Els joves de Moncofa som responsables’, amb aquesta campanya el consistori pretén que aquest col·lectiu poblacional se sensibilitze i seguisca els principals consells per a evitar brots de la Covid-19 a Moncofa.

L'alcalde, Wences Alós Valls, ha explicat que “des de l'Ajuntament estem abastant tots els sectors poblacionals, bolcant tots els nostres esforços a millorar la seguretat dels nostres veïns i visitants. En aquest cas, volem conscienciar a un sector poblacional tan important com són els nostres joves, perquè a més de posar en risc la seua salut amb conductes inadequades poden convertir-se en un transmissor fatal per als seus familiars i amics. Entre tots hem d'eixir d'aquesta situació, i des de les institucions tots els missatges de sensibilització que puguem llançar són pocs”.

En els cartells, sobre una imatge de joves a la platja poden llegir-se les normes principals de prevenció anti Covid-19 com són: mantingues la distància de seguretat; no t'oblides de la màscara i utilitza-la; confia en les teues amistats però no en la idea que estàs lliure de contagis i propagació de la Covid-19; no compartisques res amb ningú (ni gots ni botelles); queda't a casa si et sents malament; si et cuides a tu ens cuides a tots; sí que podem quedar però en espais oberts i a l'aire lliure; no faces cas de rumors, informa't de fonts fiables.

Per a la Regidora de Festes i Joventut, María Teresa Alemany “en aquests moments en el qual la malaltia aquesta incidint en la població més joves hem de conscienciar-los de la necessitat de prendre mesures preventives”.

Cal tindre en compte que aquesta campanya se suma als missatges contínuos de prevenció que està difonent l'Ajuntament de Moncofa a través de tots els seus canals de comunicació institucional i cartells informatius distribuïts pel municipi: platges, instal·lacions públiques, parcs infantils, etc.

Destacar la col·laboració en la campanya de la reina de les Festes, Clara Diago, la reina i cort del pròxim any i altres joves de la localitat.

Pujar