elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament finançarà activitats extraescolars per a ajudar les famílies i les empreses de Moncofa

L’Ajuntament finançarà activitats extraescolars per a ajudar les famílies i les empreses de Moncofa
  • Ana Gracia: “A més de facilitar que els xiquets i xiquetes gaudisquen d’un oci educatiu, ajudem a generar ocupació davant d’esta crisi”

L'Ajuntament de Moncofa col·laborarà amb l'Associació de Pares i Mares d'Alumnes de l’escola perquè puguen organitzar activitats extraescolars durant este curs. Gràcies al finançament facilitat pel consistori, les famílies tindran garantida la celebració d'activitats que faciliten la conciliació laboral i l'oci actiu dels seus fills i filles, de la mateixa manera que les empreses del municipi podran tindre una altra oportunitat de treball.

Per a això disposarà de 13.500 euros, que corresponen a una subvenció sol·licitada a la Conselleria d'Educació i Esport per a activitats extraescolars i que els ha concedit en presentar una bona proposta d'acció per als xiquets i xiquetes del poble.

La regidora d'Educació i Cultura, Ana Gracia, ha assegurat que “a més d'ajudar que els xiquets puguen gaudir d'un oci amb un perfil més educatiu i formatiu, també contribuïm al fet que les empreses de Moncofa puguen tindre més opcions de treball. Per al nostre equip de govern, que encapçala Wences Alós, és una prioritat ajudar perquè les empreses tinguen més opcions per a superar la crisi provocada pel covid-19”.

Estes ajudes econòmiques, que han gestionat Ana Gracia i José Luis Isach, regidor d'Esports, es destinaran a quatre iniciatives diferents. Són activitats que es realitzaran durant el curs 2020/2021.

La primera correspon a les activitats extraescolars de l'empresa contractada per l'AMPA i que van dirigides als xiquets i xiquetes de l’escola; la segona es tracta de dues activitats mediambientals per a joves de 12 a 18 anys; la tercera és per a activitats ludicoeducatives per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys; mentre que la quarta ajuda és per a organitzar activitats esportives, concretament d'iniciació a la pilota valenciana.

Ana Gracia ha explicat que “havíem presentat diversos projectes per valor de més de 20.000 € i en rebre 13.500 €, hem valorat juntament amb les famílies les actuacions més adequades per als xiquets”.

Pujar