elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jordi Masià, nou Secretari Local de Joves PV Moncofa

Jordi Masià, nou Secretari Local de Joves PV Moncofa
  • Joves PV amplia la seua presencia a la comarca de la Plana Baixa amb el nou col·lectiu local a Moncofa, on ja compta amb col·lectius a Vila-real, Borriana o la Vall d’Uixó.

El passat diumenge va tindre lloc el 1r Congrés Local de Joves PV Moncofa. El municipi de La Plana Baixa va  reunir la militància jove per poder triar una nova coordinadora local per als pròxims dos anys.

Jordi Masià ha estat elegit nou Secretari Local de Joves PV de Moncofa per unanimitat després d’una jornada on es van conèixer les línies de treball que la gent jove de Compromís realitzarà en els propers dos anys amb l’objectiu d’aportar activitats, propostes i iniciatives a la gent que “ara esta oblidada en el nostre municipi”.

Masià ha explicat que “cansats d’un govern que ens te oblidats i que no fa res pels joves del poble des de ja fa anys hem decidit organitzar-se. Hem constituït Joves PV a Moncofa per fer front al PP i ser un referent per als joves del poble, sent nosaltres la primera organització jove valencianista del municipi”. D’aquesta manera ha justificat el nou secretari local, Jordi Masià, la creació del nou col·lectiu al municipi de Moncofa, que ha arribat “amb moltes ganes de treballar i d’aportar al nostre municipi, amb iniciatives pròpies i a través del nostre grup municipal en l’Ajuntament de Moncofa”.

Jordi Masià estarà acompanyat per Carlos Tejero que assumirà les tasques de secretari d’Organització, Irene Tendero, secretària de finances, i Lucia Masià, secretària de dinamització. Totes quatres formaran la nova coordinadora jove a Moncofa.

Pujar