15 d’agost de 2020 15/8/20

Gran Nit de Sant Joan Moncofa 2018

Gran Nit de Sant Joan Moncofa 2018 - (foto 1)

  Arriba el solstici d'estiu i quina millor manera per a rebre'l que amb una gran celebració, que done pas a uns mesos plens d'activitats socioculturals en el municipi castellonenc.

  Per este motiu el pròxim 23 de juny l'Ajuntament de Moncofa organitza una sèrie d'esdeveniments ludicofestius dins del Moncofa Mar d'Activitats, projecte que recull les activitats que organitza el consistori des de Pasqua fins a setembre.

  El tret d'eixida de la gran nit de Sant Joan serà a partir de les 18:30h amb una sessió Remember dels anys 80 i 90 amb djs com Jota Demasiado, Paco Moliner o Cesar Fernandez, a la plaça Ruiz Picasso de la platja del Grau, on s'aprofitarà l'ocasió per a presentar el cartell del festival "No hi ha Marxa Arrere 2018".

  A les 22.30 es realitzarà una cercavila amb batucada pel passeig marítim del Grau, a càrrec de l'associació Dracs d´Uixó, que donarà pas a les 22:45h a un correfocs que anirà des de la plaça Ruiz Picasso, passant per la plaça Na Violant d´Hongria i tornant de nou a la plaça Ruiz Picasso.

  En aquesta mateixa plaça Ruiz Picasso a les 23:45h es realitzarà l'encesa de la foguera municipal.

  Arribada la mitjanit serà el moment per al tradicional bany de peus i salt de les ones, que donarà inici a la Gran Festa de Sant Joan 2018, plena de sorpreses, a la zona final de Masbó, de l'avinguda Mare Nostrum.

  Però amb la nit "no acaba la Festa de Sant Joan", perquè el diumenge 24 de juny des de les 19:00h fins a les 22:30h en el carrer Hernán Cortés, està prevista l'actuació del cantautor Gustavo Paradís.

  Amb la benvinguda de l'estiu 2018, el municipi castellonenc de Moncofa, inicia una agenda plena d'esdeveniments, activitats, fires i esdeveniments per a tots els públics i estiuejants.

  Pujar