elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa organitza la Escoleta de Pasqua de l'11 al 14 d'abril

Moncofa organitza la Escoleta de Pasqua de l'11 al 14 d'abril

  L'Ajuntament de Moncofa organitza la Escoleta de Pasqua de l'11 al 14 d'abril. Una escoleta plena d'activitats perquè els xiquets i xiquetes d'edats entre 3 i 12 anys, és a dir, escolaritzats en les etapes de segon cicle d'educació infantil o educació primària, gaudisquen durant aquests dies d'un oci i temps lliure educatiu i saludable. Així, des del dimarts dia 11 d'abril fins al divendres 14 les famílies que ho desitgen podran tindre aquest servei municipal a la seua disposició.

  La regidor de Joventut M.ª Teresa Alemany destaca “que l'objectiu és facilitar la conciliació laboral d'aquelles famílies que necessiten tindre atesos i actius als seus fills i filles durant les vacances de Pasqua”.

  L'horari de la Escoleta de Pasqua és de 9 a 13 hores en el CEIP Científic Avel·lí Corma, encara que a partir de les 8 del matí estarà oberta perquè els puguen deixar aquells pares i mares que hagen d'entrar a treballar abans de les 9.

  Totes aquelles persones que estiguen interessades podran preinscriure als seus fills i filles del 14 al 21 de març en la web de l'Ajuntament www.moncofa.com

  El llistat definitiu d'admissió també es podrà consultar en la pròpia web de l'Ajuntament de Moncofa i en l'aplicació de Telegram, concretament en MoncofaConnecta, el dia 23 de març.

  Cal tindre en compte el següent procediment a seguir:

  PRIMER FER LA PREINSCRIPCIÓ:

  Del 14 (a partir de les 9 hores) al 21 de març (fins a les 14 hores) es podrà accedir al següent enllaç per a realitzar la preinscripció.

  SEGON COMPROVAR EL LLISTAT D'ADMISSIÓ:

  EL 23 de març es publicarà el llistat de persones admeses i, en el seu cas, la llista d'espera.

  Els criteris d'admissió seran els següents:

  1. Empadronats en el municipi.
  2. Xiquets/as no empadronats, però el pare/mare que ostenta la custòdia sí que ho està i durant l'activitat es troba amb ell/ella.
  3. Xiquets/as no empadronats.

  TERCER FORMALITZAR LA MATRÍCULA:

  A partir del 24 de març i fins al 31 es podrà formalitzar la matrícula. Enguany el preu de la matrícula és de 20 euros. Les instruccions per a la formalització de la matrícula es publicaran el mateix dia que el llistat de persones admeses.

  Per a més informació podeu contactar amb el Departament de Joventut, trucant al telèfon 650081966 o en el correu electrònic joventut@moncofa.com

  Pujar