29 de novembre de 2020 29/11/20

El col·legi Avel·lí Corma col·labora amb els Serveis Socials de Moncofa

El col·legi Avel·lí Corma col·labora amb els Serveis Socials de Moncofa - (foto 1)

  Des de fa anys el col·legi Avel·lí Corma es bolca amb les famílies més necessitades del municipi. Enguany han optat per una novetat com és la I Marxa Solidària, en la qual els alumnes han participat comprant els dorsals per valor d'1 € cadascun.

  Tots els diners recaptats (enguany han sigut 860 euros) van destinats a famílies necessitades del municipi amb l'únic requisit que tinguen xiquets en edat escolar. Els diners es distribueixen amb xecs per import de 10 € i 20 €, i només es poden canviar per aliments de primera necessitat en els supermercats Consum i CoAliment.

  Ahir 11 de febrer de 2019, la directora del CEIP Avel·lí Corma, Mariví Espinós, va fer el lliurament dels xecs a la Regidoria de Serveis Socials. En l'acte van participar la mateixa directora al costat de l'alcalde, Wenceslao Alós, la regidora de Serveis Socials, Mª Teresa Alemany, i l'educadora social, Glòria Ricart.

  Segons declaracions de la regidora d'Educació, Ana Gracia, "des de l'Ajuntament de Moncofa volem donar les gràcies al col·legi Avel·lí Corma, a l'AMPA i a totes les famílies que han participat i col·laborat en la I Marxa Solidària de l'escola.

  Des de la Regidoria de Serveis Socials es repartiran els xecs en els pròxims dies, i per a la regidora de Serveis Socials, Maria Teresa Alemany,"es tracta d'una nova iniciativa molt generosa per a ajudar els xiquets i xiquetes més necessitats del municipi. També desitge agrair a totes les persones que han fet possible la I Marxa Solidària,"per una bona causa".

  Pujar