elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bous al carrer a Moncofa: aquests són els bous de Santa Maria Magdalena

Bous al carrer a Moncofa: aquests són els bous de Santa Maria Magdalena
  • Aquesta vesprada serà el primer bou de les festes patronals i el recinte ja està preparat

Amb el volteig general de campanes i l'anunci de la festa, Moncofa ha donat el tret d'eixida de les festes patronals en honor a Santa Maria Magdalena, que enguany celebren el 600 aniversari del desembarcament de la santa.

Amb un bou de la ramaderia El Cotillo, a les 19.30 hores Moncofa dona per iniciats els bous al carrer aquest divendres 21 de juliol. Per a això, el recinte taurí ja està preparat: els cadafals i l'arena han pres la plaça, en una imatge compartida en les xarxes socials per l'alcalde de la localitat, Wences Alós Valls.

El segon bou salvatge que s'exhibirà a Moncofa és de la ramaderia José Luis Pereda i es desencaixonarà a les 20.00 hores.

A la nit, a les 23.30 hores es embolará un bou salvatge de la ramaderia Guadalest.

El dimarts 25 de juliol a les 19.30 hores s'exhibirà un bou salvatge de la ramaderia Aldeanueva i, a continuació, hi haurà una vesprada de vaques de la ramaderia Javier Tárrega ‘El Gall’ de Moncofa. A la nit es embolará un bou.

El dimecres 26 de juliol a les 18.30 hores les vaques d'Alberto Garrido d'Oropesa centraran l'activitat taurina de la jornada. El dijous 27 seran el torn de la ramaderia Javier Tárrega ‘El Gall’ de Moncofa i el divendres 28 de juliol a les 19.30 hores hi haurà bou salvatge de la ramaderia Domínguez Camacho i, a continuació, vaques de la ramaderia local.

Pujar