elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La banda de música de Moncofa i Gustavo Paradís protagonitzaran el colofó de Moncofa al Carrer

La banda de música de Moncofa i Gustavo Paradís protagonitzaran el colofó de Moncofa al Carrer
  • El festival de teatre, música, cinema i animació ha omplert els carrers durant una setmana

La Societat Unió Musical Santa Cecília de Moncofa (SUM) i l'artista local Gustavo Paradís seran els protagonistes de la cloenda del Festival Moncofa al carrer (MAC) que durant una setmana ha omplert de propostes culturals i participatives la localitat. El dissabte dia 26 d'agost a les 23h la banda de música i Paradís s'uniran per protagonitzar el concert SUM Rock. A la música s'hi sumarà l'espectacularitat dels focs artificials a la Plaça Na Violant.

La regidora de Cultura, Ilenia Begnozzi, ha destacat que amb el concert de la SUM i Gustavo Paradís “posem en valor tots els artistes locals que, d'aquesta manera, posaran el millor colofó a una setmana en què estem disfrutant moltíssim”. La presència dels artistes locals no es limita al concert final. L'artista 'moncofí', el Mag Carolus amb Art of Magic va sorprendre tots els assistents al seu espectacle de tarda dominical.

Durant una setmana el festival MAC ha omplert de màgia, teatre, música, cinema i circ els carrers i places. D'aquesta manera, veïns i visitants han gaudit d'un ampli ventall de propostes que segueixen el rastre de Moncofa, un Mar d’Activitats, que no pararà fins ben entrat setembre.

Durant la setmana l'esbojarrada cursa “Rum Rum.. Trasto Karts” de Xip Xap Teatre, “Oníricus” de La Troupé Malabo i la projecció de Cruella, “Carman” amb Javier Ariza, la projecció de Yesterday i hui divendres l'espectacle “Sense por” de Maintomano, han atret centenars de persones. I és que Moncofa al Carrer acosta fins a la Plana Baixa les millors companyies del moment en tots els formats.

L'alcalde, Wences Alós Valls, ha apuntat que “a l'Ajuntament tenim molt clar que si som una destinació turística que escullen milers de persones és perquè la programació lúdica, festiva i cultural dura tot l'estiu: des del juny fins al setembre. Durant un any treballem per preparar una oferta estival atractiva, diversa, participativa i per a tots els públics, per als que vivim aquí tot l'any i per als que ens visiten. La cultura és el millor complement a les nostres platges, senders, espais naturals i patrimoni”.

Pujar