elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un altre error amb el nom de Moncofa, aquesta vegada en televisió

Un altre error amb el nom de Moncofa, aquesta vegada en televisió
  • Telecinco i TVE cometen el mateix error amb la retolació. Fa un mes l'error es va fer viral per la pintada en el depòsit de l'entrada a la localitat

Moncofa torna a ser notícia, una altra vegada per un error en el nom. Si fa un mes, justament el passat 8 de maig, uns pintors que estaven retolant el depòsit que hi ha a l'entrada de la localitat castellonenca es van oblidar la ‘C’ de Moncofa, ara és Telecinco qui s'equivoca.

El programa ‘Ya es mediodía’ ha retolat en una de les seues notícies Monfoca i la imatge ha sigut captada per una persona i immediatament la curiosa fotografia ha corregut com la pólvora per xarxes socials i WhatsApp. El mateix error ha comés el programa 'Hablando claro' de RTVE que ha retolat també 'Monfoca'.

Cal assenyalar que en la imatge es pot vore, a més, ben escrit el nom de Moncofa en la retolació que ha usat la cadena de televisió per a connectar en directe amb la localitat per a parlar de la problemàtica dels mosquits que està afectant molts municipis valencians després de les pluges dels últims dies.

L'error en la pintada del depòsit va durar una hora, el temps que van tardar els pintors a esmenar-lo. Ara el nom de Moncofa, com la seua marca turística, llueix amb tota la seua esplendor en el depòsit que dona la benvinguda a veïns, turistes i visitants d'una de les localitats castellonenques més concorregudes durant l'estiu.

Pujar