Castellano

JEA tanca la temporada de formació permanent amb un curs de Manipulador/a d'Aliments

JEA tanca la temporada de formació permanent amb un curs de Manipulador/a d'Aliments
  • Se celebrarà el pròxim dissabte 3 de juny de 9 a 15 h en el Seminari Major La Immaculada de Moncada

  • Les inscripcions poden realitzar-se fins al dijous 1 de juny a través del formulari de formació permanent de l'escola

Juniors Escola d’Animadors (JEA) celebrarà el pròxim dissabte 3 de juny una nova edició del seu Curs de Manipulador/a d'Aliments, una formació que capacita als seus participants per a fer tasques de cuina en llocs públics, com els campaments d'estiu que organitzen els Centres pertanyents a Juniors M.D.

Durant la jornada, que es desenvoluparà de 9 a 15 h en el Seminari Major La Immaculada de Moncada, s'explicaran els perills que comporta la preparació de menjar i s'ensenyarà a utilitzar correctament el material per a garantir la seguretat de les persones participants en aquestes activitats.

Les inscripcions poden realitzar-se fins al dijous 1 de juny a través del formulari de formació permanent de JEA. El curs té un preu de 10 euros, quantitat en la qual s'inclouen la matrícula, el material didàctic i el certificat de superació de continguts. Aquesta acreditació és vàlida no sols per a activitats de Juniors M.D., sinó per a qualsevol espai en el qual s'elaboren aliments.

La directora de JEA, María Gascó, recorda que “és imprescindible disposar d'aquesta acreditació per a entrar en la cuina en campaments i convivències, perquè qualsevol error pot portar-nos problemes sanitaris que poden arribar a ser seriosos i cal saber bé els procediments a seguir en el cuinat i també en la neteja per a evitar-los”.

Aquest curs, que està obert a totes les persones interessades a conéixer el funcionament dels utensilis, les instal·lacions, la legislació sanitària, els perills potencials que comporta la contaminació d'aliments i com realitzar una correcta neteja i desinfecció, està impartit per una persona llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments.

Pujar