Castellano

Cs reclama informació en Les Corts sobre les actuacions de la Generalitat en els centres educatius de Moncada

Cs reclama informació en Les Corts sobre les actuacions de la Generalitat en els centres educatius de Moncada
  • Cs Moncada també va preguntar ahir en el ple municipal per les actuacions del govern per a la construcció d'un nou IES

Ciutadans (Cs) en Les Corts ha presentat hui dues iniciatives sobre les actuacions realitzades i previstes per la Generalitat a Montcada. “Volem saber el detall perquè la situació de l'IES Tendre Galván és insostenible per, sobretot, la falta d'espai”, ha explicat la portaveu d'Educació de Cs en Les Corts, Merche Ventura 

En aquest sentit, ha detallat, “volem conéixer a què es deu el retard de l'actuació en aquest municipi, si s'està negociant amb l'ajuntament o si el consistori està posant de la seua part per a avançar en aquest assumpte de summa importància, perquè estem parlant del benestar de l'alumnat i el professorat”. A més, ha recordat Ventura, “Cs va presentar una esmena als pressupostos de la Generalitat per a la construcció d'un nou IES i va ser rebutjada pel Botànic”. 

Per part seua, el portaveu de Cs Moncada, Jesús Gimeno, ha destacat que “ahir Cs va preguntar també en el ple municipal i la resposta de l'alcaldessa és que no els consta que Montcada haja quedat fora de les actuacions d'Educació tal com l'AMPA del centre ha denunciat”. 

En tot cas, ha lamentat, “ja tenim moltes negatives de la Generalitat per a dotar a Moncada de les infraestructures educatives que necessita”. Per això, ha advertit, “Cs seguirà insistint en totes les institucions fins que Moncada tinga un institut nou”. “Ho aconseguim amb l'ampliació del centre de salut i l'aconseguirem amb això”, ha assegurat. 

Pujar