Castellano

Orozco i Mueveloreina encapçalen la tercera semifinal del Sona la Dipu a Moncada

Orozco i Mueveloreina encapçalen la tercera semifinal del Sona la Dipu a Moncada

  El programa musical de la Diputació de València, Sona la Dipu, celebra aquest divendres 7 de setembre a Montcada la tercera semifinal liderada per Antonio Orozco i Mueveloreina. El cantant i compositor barceloní i el duo valencià-uruguaià acompanyaran en l'escenari a Tin Robots, The Seafood Special i Mr. Perfumme, els grups participants en aquesta fase del certamen musical.

  Els tres conjunts que lluitaran per fer-se amb un buit en la final del 28 de setembre a Gandia oferiran baix els focus diferents estils musicals en benefici del públic assistent, disposat a deixar-se portar pel talent emergent local. El rock és el punt en comú, però mentre que The Seafood Special s'emmarca en el "pop rock", Tin Robots va més enllà i afig al seu estil pop rock l'afegitó de "psicodèlic". Per la seua banda, Mr. Perfumme es defineix a si mateix com un grup de rock "simfònic instrumental".

  El concert podrà gaudir-se a partir de les 22:00 hores en l'Esplanada Multiusos -situada al final del carrer Quart, al costat de l'estació de metro Seminari- de la localitat valenciana de L´Horta Nord.

  Pròxima semifinal

  La quarta i última semifinal del Sona la Dipu se celebrarà dissabte que ve 22 de setembre a la Pobla de Vallbona. La localitat del Camp de Turia posarà punt i final a les semifinals que enfrontaran als grups Nuc, Linqae i Fuego Amigo, els quals estaran acompanyats per Mago de Oz i Siniestro Total. Després d'aquest concert, totes les mirades se centraran a Gandia, on el 28 de setembre tindrà lloc la gran final.

  Pujar