Castellano

Moncada acomiada el Nadal amb una elevada participació en tots els seus actes

Moncada acomiada el Nadal amb una elevada participació en tots els seus actes

  El Nadal ha arribat a la seua fi i la ciutat de Moncada torna a la calma i a la rutina amb el record dels carrers plens en el tancament de 2023 i l'inici del nou any.

  La ciutat va arrancar els festejos nadalencs el passat 23 de desembre amb l'esdeveniment infantil Universo familiar i la Zambomba flamenca d'Adrián Benítez i la companyia Serena y Morales. Des d'eixe cap de setmana, un no parar d'actes i celebracions s'han succeït fins a culminar amb la cavalcada de Reis.

  Amb una programació completa per a tots els públics, per Moncada van passar milers de persones per a gaudir de la qualitat de les bandes de música i la coral en els seus concerts de Nadal, córrer la tradicional Sant Silvestre o rebre l'any nou en els dos esdeveniments de la Nit de cap d'any -en horari infantil i adult-. Els més xicotets també van poder gaudir dels espectacles musicals de Dani Miquel i ‘Mi villana favorita’ i fomentar la seua escriptura en el taller ‘La pedra en la sabata’.

  Finalment, la cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags va tancar dues setmanes d'alegria i il·lusió amb els carrers completament plens al llarg del seu recorregut. Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb ajuda dels seus patges i de les diferents associacions del municipi que van participar, van llançar caramels i pilotes des de les seues carrosses. A més, acompanyats per un castell de focs artificials, van repartir joguets a tots els xiquets i xiquetes de Moncada en finalitzar la desfilada, els qui els esperaven plens d'il·lusió en aquesta nit tan especial.

  Des de la regidoria de Festes celebren la gran acollida dels actes nadalencs. “Estem molt satisfets amb el resultat, és la primera vegada que celebrem a Moncada esdeveniments com el de la Nit de cap d'any i, veient la resposta dels nostres veïns, ens anima a posar tots els nostres esforços a repetir i millorar la nostra proposta de cara a l'any que ve”, sentència Martín Pérez, al capdavant de Festes.

  Pujar