Castellano

Jesús Gimeno plena la Cambra Local Agrària en la presentació del projecte de CS Moncada

Jesús Gimeno plena la Cambra Local Agrària en la presentació del projecte de CS Moncada
  • Assisteixen a l'acte simpatitzants de Ciutadans, exconcejales del PSOE i PP, i representants de la societat civil

MÉS FOTOS
Jesús Gimeno plena la Cambra Local Agrària en la presentació del projecte de CS Moncada - (foto 2)

El candidat a l'alcaldia de Moncada per Ciutadans (CS), Jesús Gimeno, ha completat l'aforament de la Cambra Local Agrària en l'acte de presentació del nou projecte taronja per al municipi de l'Horta. “Les nostres línies generals se centren exclusivament en Moncada i els moncandins”, ha destacat el també portaveu de la formació liberal.

“Davant l'actual deriva del municipi, volem retornar-li la il·lusió als veïns, revitalitzar els carrers i impulsar el comerç local amb accions factibles”, ha assegurat Gimeno, al mateix temps que ha defensat que “CS Montcada és l'alternativa real al govern d'Amparo Orts”.

A més, Gimeno ha animat al públic a expressar les seues propostes i reclamacions per a Moncada i “gràcies a la notable participació s'han recollit grans idees”, ha subratllat el candidat de CS.

Entre els assistents a l'acte, hi ha hagut simpatitzants de Ciutadans, membres de la societat civil sense adscripció política i exconcejales tant del PSOE com del PP. Per això, per a Gimeno, “aquest esdeveniment reforça la candidatura perquè CS Montcada continua creixent i sumant suports de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig”.

 

Pujar