23 de setembre de 2020 23/9/20

Gimeno: "No ens sorprén que un vehicle de Protecció Civil circule amb ITV falsa, és una més de Martín Pérez”

Gimeno: "No ens sorprén que un vehicle de Protecció Civil circule amb ITV falsa, és una més de Martín Pérez” - (foto 1)
  • Segons el portaveu de Cs Moncada, “l'acció de govern del regidor socialista acumula mostres reiterades de la seua incompetència per al càrrec”

“No ens sorprén que un vehicle de Protecció Civil circule amb ITV falsa, és una més de Martín Pérez”, ha manifestat el portaveu de Ciutadans (Cs) Moncada, Jesús Gimeno, després de conéixer-se que la pròpia policia local ha denunciat davant el jutjat que un camió de protecció civil portava un adhesiu d'ITV que pertanyia a un altre vehicle.

A més, ha assegurat, “hem rebut denúncies de ciutadans que durant l'estat d'alarma han vist vehicles de protecció civil cometent infraccions”.

D'altra banda, ha recordat Gimeno, “en menys d'un any de legislatura, el ple li ha reprovat per contractar una actuació musical sense el segur corresponent i fent perdre a l'Ajuntament 50.000 euros”. “A això cal sumar que ha endollat a la seua germana com a assessora a través de l'alcaldessa, que és la seua parella i que al seu torn també ha sigut reprovada dues vegades”, ha destacat el regidor de Cs.

Per a Gimeno, “tot això demostra la incompetència de Martín Pérez per a exercir de regidor de Policia Local i Protecció Civil”. “L'última és una prova més del desastre que està suposant la gestió del socialista per a Moncada”, ha conclòs.

Pujar