elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“Hi ha veïns que fan barbacoes a la terrassa”: Un altre edifici de Mislata, en el punt de mira després de la tragèdia de Campanar

“Hi ha veïns que fan barbacoes a la terrassa”: Un altre edifici de Mislata, en el punt de mira després de la tragèdia de Campanar

  Qualsevol que passege pel Parc de Capçalera del Jardí del Túria s'haurà fixat en el gratacel de 20 pisos que corona el skyline de la zona des del costat de Mislata.

  Es tracta de la torre platejada de l'Edifici Navis, que ara està en el punt de mira després de la tragèdia de l'incendi de Campanar.

  Mateixa època, mateix constructor i una aparença similar són les tres qüestions que han posat en alerta als veïns. De fet, la promotora Fbex va llançar un anunci similar per a vendre els pisos.

  Es tracta també en este cas de dos torres (revestides en Alucobond, segons l'anunci) i unides també per un ascensor envidrat panoràmic.

  Això sí, falta saber si també ha sigut construït amb els mateixos materials que el fatídic edifici de Nou Campanar. “Demà mateix pense posar-me a esbrinar si este edifici esta fet del mateix material i denunciar perquè canvien la façana”, advertix una veïna en la xarxa social Twitter.

  “Ha hagut de passar esta desgràcia perquè ens adonem que vivim en un edifici altament perillós si s'incendia”, explica esta resident, que alerta: “Ací hi ha veïns que fan barbacoes a la terrassa, una altra puñetera bogeria”.

  Pujar