elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El veïnat de Mislata ja gaudix de les tapes elaborades pels bars de la ciutat

El veïnat de Mislata ja gaudix de les tapes elaborades pels bars de la ciutat
  MÉS FOTOS
  El veïnat de Mislata ja gaudix de les tapes elaborades pels bars de la ciutat - (foto 2)
  El veïnat de Mislata ja gaudix de les tapes elaborades pels bars de la ciutat - (foto 3)
  El veïnat de Mislata ja gaudix de les tapes elaborades pels bars de la ciutat - (foto 4)
  El veïnat de Mislata ja gaudix de les tapes elaborades pels bars de la ciutat - (foto 5)
  El veïnat de Mislata ja gaudix de les tapes elaborades pels bars de la ciutat - (foto 6)
  El veïnat de Mislata ja gaudix de les tapes elaborades pels bars de la ciutat - (foto 7)
  El veïnat de Mislata ja gaudix de les tapes elaborades pels bars de la ciutat - (foto 8)
  El veïnat de Mislata ja gaudix de les tapes elaborades pels bars de la ciutat - (foto 9)

  Mislata ja gaudix de les millors tapes. "Polp rostit amb pisto i caramel de formatge", "Broqueta de sardina amb pebrot rostit i puré verd de creïlla", "Gofre-sanya de pollastre en all i pebre" o "Bocatín de favetes tendres amb foie". Estes són algunes de les originals i suggeridores creacions gastronòmiques que ja poden degustar-se a Mislata amb motiu de la segona edició de la Ruta de la Tapa, acompanyades d'una beguda i al preu de 2,50€.

  Emmarcada dins del Pla d'Estímul Comercial, la regidoria de Comerç de Mislata ha organitzat la segona edició de la Ruta de la Tapa, una iniciativa molt estesa en els municipis valencians que té com a objectiu, explica l'alcalde, Carlos Fernandéz Bielsa, "dinamitzar l'economia local, donant a conèixer l'àmplia i variada oferta dels nostres comerços i especialment dels del sector de l'hostaleria". La II Ruta de la tapa va arrancar ahir dimecres i es perllongarà fins dissabte dia 8 d'abril.

  Una trentena de bars i restaurants de Mislata s'han sumat a la iniciativa, oferint als veïns un plat en xicotet format, per a prendre's com a tapa acompanyada d'una beguda. La Ruta de la Tapa està pensada perquè els veïns creuen el seu propi itinerari pels establiments de la ciutat, "promovem així la fidelització de nous clients, ja que gràcies a la Ruta a la Tapa els veïns visiten bars d'altres barris de Mislata que probablement no coneixien", assegura Mayka Tarín, regidora de Comerç i promotora de la iniciativa.

  De fet, des d'ahir va recorrent els carrers de Mislata un equip d'animació que informa als veïns de l'activitat i els entrega el fullet editat per l'Ajuntament per a esta II Ruta de la Tapa. El programa recull els noms i les fotos de cadascuna de les elaboracions, a més d'un plànol de situació dels establiments. A més, inclou també el clàssic "Tapaporte", una targeta perquè els veïns puguen votar per la millor tapa després d'haver provat almenys cinc.

  El principal atractiu és degustar una àmplia varietat de tapes a un preu molt econòmic, però no l'únic, ja que els veïns que participen en esta Ruta de la Tapa tindran la possibilitat de triar amb els seus vots als guanyadors i, a més, entraran en el sorteig de multitud de regals. La setmana que ve es farà el recompte dels vots i coneixeran quins han sigut les millors tapes d'enguany.

  Pujar