elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Festes Populars de Mislata culminen amb èxit de participació

Les Festes Populars de Mislata culminen amb èxit de participació
  • El recinte firal ha acollit a més de 100.000 persones que han pogut gaudir d'una extensa programació orientada per a tots els públics

  • Carlos F. Bielsa: “Hem tornat a superar-nos, culminant unes festes històriques en participació. Ja hem començat a preparar les festes de 2024, invertint encara més il·lusió i energia per a continuar consolidant aquest model d'èxit”

MÉS FOTOS
Les Festes Populars de Mislata culminen amb èxit de participació - (foto 2)
Les Festes Populars de Mislata culminen amb èxit de participació - (foto 3)

Després de cinc emocionants dies de celebració, les Festes Populars de Mislata van arribar a la seua fi. El recinte firal, situat al carrer Hospital, va ser el punt de trobada on més de 100.000 mislaters i visitants van gaudir d'una variada programació plena de música de concerts, orquestres, activitats infantils, gastronomia i pirotècnia.

L'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, afirma que "hem tingut el privilegi de presenciar de nou unes festes d'unitat i celebració a la nostra ciutat, són un reflex de l'esperit festiu que ens caracteritza”. A més, Bielsa ha volgut agrair “a totes les persones que han treballat incansablement per a fer d'aquestes festes un èxit i a tots els ciutadans que han participat de manera activa i responsable en cadascun dels esdeveniments".

La clausura de les festes va comptar amb l'espectacular actuació de l'orquestra Panorama que, malgrat la pluja, va permetre acabar-les amb un bon sabor de boca, ja que les precipitacions no van aconseguir frenar l'energia i l'entusiasme del públic, que va gaudir en el recinte firal fins a l'últim minut.

Les milers de persones que van participar en els multitudinaris concerts de M-Clan i Abraham Mateo també van demostrar el gran èxit de les Festes Populars organitzades per l'Ajuntament, que culminen una programació festiva molt intensa i dirigida a tots els públics; un model d'èxit que compleix dotze anys a Mislata.

Pujar